Újabb Fairtrade csokoládék az ALDI-ban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 05. 07. 07:00

Az ALDI saját márkás Choceur finomságai között május 9-étől a készlet erejéig megtalálhatóak a CHOCEUR Choco Changer csokoládé táblák is, amelyek 100%-ban belga csokoládéból készülnek, Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkeznek, és háromféle ízben kaphatóak. A 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé mellett kétféle tejcsokoládé is választható: tejcsokoládé tengeri sóval és karamellel, illetve tejcsokoládé karamellizált mogyoródarabokkal.

A tudatos és felelősségteljes kakaóbeszerzésnek köszönhetően nemcsak újabb finom és minőségi csokoládé kerül az ALDI kínálatába, hanem olyan termékek, amelyek megvásárlásával a vevők is támogatni tudják a nyugat-afrikai kakaótermesztő közösségeket, mivel ezek a mezőgazdasági szövetkezetek méltányos árat kapnak a megtermelt kakaóbabért. A Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkező termékek a vásárlók számára is nagyfokú biztonságot jelentenek, hiszen a csokoládéban található kakaó összetevői 100%-ban visszakövethetőek.

A CHOCEUR Choco Changer csokoládé választásával Ön is hozzájárulhat a szegénység, a gyermekmunka és az erdőirtás elleni küzdelemhez. A termékeket keresse kizárólag az ALDI-ban!

(x)

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink