Újabb Auchan áruház húspultja szerezte meg a KMS védjegyet

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 24. 11:33

Az eddigi hat Auchan áruház után, márciustól a Savoya Parkban lévő áruház is Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) védjeggyel ellátott sertéshúskínálattal várja a vásárlókat. A KMS átfogó tanúsítási és szigorú ellenőrzési rendszerének köszönhetően a sertéshús magasabb minőségű és megbízható forrásból származik, útja teljesen visszakövethető.

Auchan

Az Auchan volt az első hipermarket Magyarországon, amely megkapta a Kiváló Magyar Sertés védjegyet. Mostantól már a Savoya Parkban, a budakalászi, szolnoki, szegedi, törökbálinti, fóti, valamint a miskolci, Pesti úti hagyományos Auchan húspultokban kizárólag KMS védjeggyel ellátott termékek kaphatók, így bármelyik tőkehúst választja is a vásárló, biztos lehet abban, hogy hazai, nyomon követhető, kiváló minőségű sertéshúst választott.

A januári sertéshús-áfacsökkentésnek köszönhetően ugrásszerűen megnőtt a sertéshús iránti kereslet, így az Auchan áruházakban idén, az elmúlt év hasonló időszakához képest, mintegy 13,5%-kal több sertéshús fogyott. A francia áruházlánc a 2016. január 1-jén életbe lépett sertéshús áfa csökkentés által keletkező árelőny 100%-át átadja a vásárlóinak.

„Az Auchan Magyarország számára a legfontosabb, hogy a vásárlókat mindig friss és minőségileg kifogástalan árukészlet várja az áruházakban. Ezt többek között a KMS védjegy biztosítja, de az áruházlánc emellett folyamatosan keresi az új lehetőségeket, amelyek garantálják a kifogástalan minőséget.” – mondta el Balázs Ildikó, az Auchan Magyarország minőségügyi igazgatója. A KMS védjegyen kívül a vállalat magyar gazdákat támogató, 2014-ben elindult háztáji sertés programjának köszönhetően is kiváló minőségű, szigorú élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő sertéshús található meg az Auchan húspultokban.

Kapcsolódó cikkeink