Új üzletformátumot vezet be a Billa az OMV-vel közösen Csehországban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 09. 27. 09:02

Az OMV és a Billa új élelmiszer-kiskereskedelmi láncot indított Viva Billa néven Csehországban.

Az új formátumot képviselő első üzlet a prágai Chuchle melletti Strakonicka benzinkúton nyílt meg, és a kiskereskedő azt tervezi, hogy az év végéig további három üzletet nyit az országban.

Liam Casey, a Billa Czechia vezérigazgatója elmondta:

– A vásárlók elvárják, hogy a minőségi és friss élelmiszerek közül válogathassanak, bárhol is vásárolnak. Most az OMV-vel közösen ezt kínáljuk a benzinkutakon, ahol a vásárlók könnyen és gyorsan intézhetik el mindennapi bevásárlásaikat, csakúgy mintha bármelyik üzletünkben jártak volna[…].

– A Viva Billa minőségi garanciát jelent a vásárlók számára, akik elvárásainak teljesítése iránt maximálisan elkötelezettek vagyunk.

Viva Billa

A Viva Billa üzletekben a vásárlók – az üzletlánc saját márkáival együtt – több mint 1100 termékből választhatnak.

A főként cseh beszállítóktól származó friss élelmiszerek választéka mellett a vásárlók friss gyümölcsöt, zöldséget, felvágottakat, sajtokat, italokat és süteményeket is találnak.

A Billa hetente háromszor szállít majd az OMV benzinkútra, közvetlenül a Prága melletti Modleticében található központi raktárából.

Az OMV az árurendeléshez a Billa saját meglévő rendszereit fogja használni és jövőben a töltőállomás az EDI-rendszerhez csatlakoztatja ezeket.

ESM

Kapcsolódó cikkeink