Új üzletet nyit a dm Budaörsön

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 12. 11. 11:40

December 11-én 8 órakor új dm üzlet kezdi meg működését Budaörs központjában. A vásárlókat ez alkalommal is a drogériától megszokott minőség, és különleges nyitási akciók várják.

dm-budaors

A dm expanziós stratégiájának köszönhetően Budaörsön második üzletét nyitja meg a drogéria. Az új bolt frekventált, könnyen megközelíthető helyen, a város központjában várja vásárlóit. Az üzletlánc ezzel a lehetőséggel szeretne biztosítani egy, a napi vásárlások lebonyolításához is egyszerűen elérhető dm üzletet a budaörsi vásárlókör számára.

Az új üzlethelyiség 251 négyzetméteres eladótérrel, és hatalmas, több mint 10 400 cikkelemes választékával várja ezentúl új vevőit. A budaörsi nyitó üzlettel együtt jelenleg 256 bolttal képviselteti magát a dm Magyarországon.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a szortiment kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele. A dm vásárlói már a tisztítószerek között is megtalálhatják a környezetbarát alternatívákat, így akár a mosódió, a mosószóda, vagy egyéb környezetbarát tisztítószerek használatával környezetkímélő megoldásokat használhatnak otthonaikban.

Az új üzlet megnyitójáról és nyitási akciójáról első kézből a drogéria hivatalos Facebook oldalának rajongói értesülhettek, aminek köszönhetően már első nap rengeteg vásárlót üdvözölhetek a budaörsi dm üzletének dolgozói.

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 08.00-19.00, szombat: 08.00-14.00.

Kapcsolódó cikkeink