Új üzemeltetője lesz a Gundel és a Bagolyvár éttermeknek
Megegyezett a Danubius Hotels az Eventrend Grouppal a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetéséről, valamint az intézményhez tartozó rendezvény-szervezésről és catering szolgáltatásról: 2021. május 1-től utóbbi folytatja az éttermekben folyó munkát – írja a portfolio.hu.

Kép: gundel.hu
A rendezvényszervezés, vendéglátás és hotelüzemeltetés területén érdekelt Eventrend Group törekszik arra, hogy – a járványhelyzet alakulásának függvényében – mielőbb újra tudja nyitni a Gundel és a Bagolyvár éttermet, ez várhatóan még a nyári szezonban megtörténhet – olvasható a két cég közös közleményében.
A koronavírus válság következtében 2020. márciusában a Danubius Hotels hungarikum étterme az elsők között rendelt el üzemszünetet a vendégek és a munkatársak védelme érdekében és vezetett be gazdasági megszorításokat, biztosítva az étterem jövőjét. A szerződés arra is kitér, hogy a Gundel jelenlegi munkatársait átveszi az új üzemeltető.
Az Eventrend Group már több más, történelmi jelentőségű vendéglátóegység üzemeltetését végzi, így például a New York Kávéházét, a Vásárcsarnokét, az Akadémia Klubét és a Városliget Café-ét, így tapasztalattal rendelkezik a történelmi épületekben való működésben és a történelmi márkák ápolásában. A Gundel konyhájának vezetésére még keresik a megfelelő séfet.
A következő évtizedekben a cégcsoport szeretné megőrizni a nagy múltú étterem örökségét, de célja az is, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen elérhető, hanem sokaknak okozzon örömteli pillanatokat a Gundel. (portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
MVI éves statisztikai helyzetjelentés a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) évente közzéteszi a vendéglátásról szóló…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a vendégek messziről elkerülik azokat az éttermeket, ahol rossz a mosdók állapota
A Tork nemzetközi felmérésében a válaszadók 73%-a arról számolt be,…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: a SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus mozgatórugója
A SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus mozgatórugója – idén…
Tovább olvasom >A borok suttogója vagy tudós? Avagy mit tud egy Master of Wine?
A Master of Wine (MW) hivatást ezernyi mítosz lengi körül…
Tovább olvasom >A Colonnade Biztosító felkészült az Unitravel utasainak mielőbbi kártalanítására
A Colonnade Biztosító a jogszabályoknak megfelelően felkészült az Unitravel Kft.…
Tovább olvasom >