Új üzemeltetője lesz a Gundel és a Bagolyvár éttermeknek
Megegyezett a Danubius Hotels az Eventrend Grouppal a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetéséről, valamint az intézményhez tartozó rendezvény-szervezésről és catering szolgáltatásról: 2021. május 1-től utóbbi folytatja az éttermekben folyó munkát – írja a portfolio.hu.

Kép: gundel.hu
A rendezvényszervezés, vendéglátás és hotelüzemeltetés területén érdekelt Eventrend Group törekszik arra, hogy – a járványhelyzet alakulásának függvényében – mielőbb újra tudja nyitni a Gundel és a Bagolyvár éttermet, ez várhatóan még a nyári szezonban megtörténhet – olvasható a két cég közös közleményében.
A koronavírus válság következtében 2020. márciusában a Danubius Hotels hungarikum étterme az elsők között rendelt el üzemszünetet a vendégek és a munkatársak védelme érdekében és vezetett be gazdasági megszorításokat, biztosítva az étterem jövőjét. A szerződés arra is kitér, hogy a Gundel jelenlegi munkatársait átveszi az új üzemeltető.
Az Eventrend Group már több más, történelmi jelentőségű vendéglátóegység üzemeltetését végzi, így például a New York Kávéházét, a Vásárcsarnokét, az Akadémia Klubét és a Városliget Café-ét, így tapasztalattal rendelkezik a történelmi épületekben való működésben és a történelmi márkák ápolásában. A Gundel konyhájának vezetésére még keresik a megfelelő séfet.
A következő évtizedekben a cégcsoport szeretné megőrizni a nagy múltú étterem örökségét, de célja az is, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen elérhető, hanem sokaknak okozzon örömteli pillanatokat a Gundel. (portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >