Új üzemeltetője lesz a Gundel és a Bagolyvár éttermeknek
Megegyezett a Danubius Hotels az Eventrend Grouppal a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetéséről, valamint az intézményhez tartozó rendezvény-szervezésről és catering szolgáltatásról: 2021. május 1-től utóbbi folytatja az éttermekben folyó munkát – írja a portfolio.hu.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/01/Gundel.jpg)
Kép: gundel.hu
A rendezvényszervezés, vendéglátás és hotelüzemeltetés területén érdekelt Eventrend Group törekszik arra, hogy – a járványhelyzet alakulásának függvényében – mielőbb újra tudja nyitni a Gundel és a Bagolyvár éttermet, ez várhatóan még a nyári szezonban megtörténhet – olvasható a két cég közös közleményében.
A koronavírus válság következtében 2020. márciusában a Danubius Hotels hungarikum étterme az elsők között rendelt el üzemszünetet a vendégek és a munkatársak védelme érdekében és vezetett be gazdasági megszorításokat, biztosítva az étterem jövőjét. A szerződés arra is kitér, hogy a Gundel jelenlegi munkatársait átveszi az új üzemeltető.
Az Eventrend Group már több más, történelmi jelentőségű vendéglátóegység üzemeltetését végzi, így például a New York Kávéházét, a Vásárcsarnokét, az Akadémia Klubét és a Városliget Café-ét, így tapasztalattal rendelkezik a történelmi épületekben való működésben és a történelmi márkák ápolásában. A Gundel konyhájának vezetésére még keresik a megfelelő séfet.
A következő évtizedekben a cégcsoport szeretné megőrizni a nagy múltú étterem örökségét, de célja az is, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen elérhető, hanem sokaknak okozzon örömteli pillanatokat a Gundel. (portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >A Gundel elindítja Hírességek Menüi sorozatát
A Gundel tulajdonosai és vezetői a Gundel Palota 130 éves…
Tovább olvasom >Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatok miatt bezárt egy debreceni éttermet a Nébih
Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményeket és nyomonkövetési hiányosságokat találtak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >