Új ügyvezető érkezett a Mizse gyártója, a Magyarvíz élére

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 05. 07. 11:26

Dunai András több mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik az FMCG területén, és ebből az utolsó 21 évben az italiparban, kereskedelmi és exportigazgatói, valamint vezérigazgatói pozíciókban. Cégünkhöz a Márka Üdítőgyártó Kft.-től érkezik, ahol öt és fél éven keresztül nemzetközi kereskedelmi igazgatói pozíciót töltött be. Nagy sikereket ért el a Márka-termékek exportértékesítésében, új nemzetközi piacokon való megjelenítésében, valamint a magyarországi multidisztribúció felfejlesztésben. Angol, orosz és spanyol nyelveken beszél.

Dunai András, a Magyarvíz ügyvezetője

Nagy izgalommal csatlakoztam egy olyan dinamikus iparág második helyezettjéhez, mint a Magyarvíz Kft. Nagy segítség számomra, hogy elődöm, Gulyás Miklós Tibor vezetése alatt a vállalat a szektor egyik legismertebb ásványvíz­cégévé vált az elmúlt bő 20 évben Magyarországon, miközben egy rendkívül változó makrogazdasági és szabályozási környezetben sikeresen kormányozta a San Benedetto magyar leányvállalatát. Az én fő feladatom a vállalatnak ebben a szakaszában az lesz, hogy zökkenőmentesen átálljunk a visszaváltó rendszerre, illetve megfeleljünk minden jogszabályi követelménynek, mint például a kupak palackhoz rögzítése. Ugyancsak fókuszba kerülnek az ízesített ásványvizek és egyéb nagyobb hozzáadott értéket képviselő termékek gyártása a jövőben, valamint a környező országokban való exportértékesítés további fejlesztése.

A népszerű polipos víz, a Mizse idén több újdonsággal jelentkezik.

Tartsunk össze!

2024 júliusától kötelezően eleget kell tenni annak az európai uniós irányelvnek, amely előírja, hogy a műanyag palackokon a kupakot környezetvédelmi okokból rögzíteni kell.

Az új szabályozás a környezetet hivatott védeni.

4 egyszerű mozdulat az egész: Tekerd le! Hajlítsd! Igyál! Csavard vissza! A palackhoz rögzített kupak semmilyen mértékben nem csökkenti az italfogyasztás élményét!  Ami a fenntarthatóságot illeti: Tartsunk össze!

Maradj hidratált az új Mizse ízesített variációkkal!

Aki unja az egyszerű, természetes ásványvizet, annak érdemes kipróbálni a Mizse ízesített változatait! Az ízesített víz egészséges alternatívája lehet az üdítőknek. A másfél literes, természetes ásványvíz alapú üdítőitalok három ízben kerülnek forgalomba: Citrom-lime, Bodza, Sárkánygyümölcs-málna. A vizek 100% természetes összetevőkből készülnek.

Érvek, amiért érdemes a MIZSE ÍZESÍTETT ásványvizeit választani

 természetes ásványvízből készül

vegán, cukor-, tartósítószer-, glutén-, adalék- és színezékmentes

 az ízpárok kialakítását gondos válogatás előzte meg, így olyan kombinációk jöttek létre, ahol a domináns íz mellé egy frissítő kiegészítés párosul

 rögzítették a palackhoz a kupakot, és minden palack 50 forintot ér, ha visszaváltják.

Visszaváltás

Július 1-től gyártani már csak speciális vonalkóddal ellátott termékeket lehet, amelyet az automata leolvas, visszaválthatóvá válik a PET, és visszakerül a körforgásba. Ráadásul a vásárló 50 forintot kap érte. Az automata csak ép címkével rendelkező, ép palackot képes beolvasni. Ezért helyeztünk el edukáló zöld üzeneteket a címkén. Egy palack = ötven forint! Ne taposs laposra! Ép címkével gyűjts! (x)

Kapcsolódó cikkeink