Új ügyvezető a Coface Hungary élén

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 15. 00:00

Kárpáti Gábort nevezte ki a Coface csoport a Coface Hungary ügyvezetőjének. Kárpáti a közelmúltban vette át a magyarországi érdekeltségek irányítását. Dercze Zoltán, korábbi vezető saját elhatározásából rövid ideje távozott.

Dercze az elmúlt két és fél évben sikeresen vezette a Coface csoport hitelbiztosítási valamint céginformációs és követeléskezelési tevékenységét Magyarországon.
Kárpáti Gábor 2005 év elején értékesítési menedzserként kezdett a Coface Hungary-nél, majd 2007 óta fiókvezető-helyettesként irányította a hitelbiztosítási üzletágat valamint az értékesítési területéért volt felelős. Korábban  a Euler Hermesnél szerzett kockázatkezelési illetve hitelbiztosítási tapasztalatot. A közgazdász szakember Nemzetközi Bankárképző Központban valamint a Kodolányi János Főiskola gazdasági szakirányán végezte tanulmányait.
A vezetőváltással Kárpáti Gábor immáron a hitelbiztosítási tevékenységet folytató Coface Austria Kreditversicherung AG Magyarországi Fióktelepének vezetője  valamint a Coface Hungary Credit Management Services Kft. követeléskezelezési és céginformációs területéért felelős ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink