Új technológia a Merkurtól az élelmiszerhulladék kezelésére
Az osztrák Merkur új, élelmiszerhulladék-ellenes technológiát tesztel egy sor üzletében.
Az élelmiszerlánc, amely tagja a REWE csoportnak, most próbál ki egy okospolc-technológiát.
A polc felismeri, mikor milyen termék fogy jobban vagy kevésbé, és figyelmeztet, ha például túl sok pékárut sütne a bolt, megakadályozva ezzel a túltermelést.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A digitalizáció hozzájárul az élelmiszeripar versenyképesség növekedéséhez
A technológiai fejlődés és az informatikai eszközök térnyerése forradalmasíthatja az…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb kihívás a fenntarthatóság az élelmiszerbiztonságban
Az agrártárca kiemelten kezeli az élelmiszercsomagolás és a fenntarthatóság közötti…
Tovább olvasom >Szolnokon indul a konyhai zöld- és élelmiszerhulladék házhoz menő gyűjtése
Szolnokon indul a konyhai zöld- és élelmiszerhulladék házhoz menő gyűjtése,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gyengébb a vásárlóerő nálunk, mint a régióban
A tíz- és húszéves időtávon kirajzolódó trendek – ezen belül…
Tovább olvasom >Gyűlölik a „dinamikus árazást” a fogyasztók
Az elmúlt időszakban az ügyfeleknek új fogalommal kellett megismerkedniük: a…
Tovább olvasom >NGM-államtitkár: erősíti a magyar vállalkozások versenyképességét az ESG-törvény
A felelős környezeti, társadalmi és vállalatirányitási (ESG) keretrendszert meghatározó törvény…
Tovább olvasom >