Új PICK Szalametti ízek: borsos és sajtos
A Szalametti termékcsaládot a fogyasztók körében is közkedvelt borsos és sajtos ízvilággal bővítjük. A gondosan kiválasztott hús, a fűszerek harmonikus egyensúlya, a pikáns bors és sajtkéreg, valamint a bükkfán történő füstölés biztosítja a termékek egyedülálló ízét, zamatát. A termékek hozzáadott glutént, illetve ízfokozót nem tartalmaznak. A sikeres bevezetés óta a termékcsalád még modernebb designt is kapott, valamint kiemelt helyre kerültek a minőségi attribútumok is, mint pl. a bükkfafüstölés, a minimum 25 napos érlelési idő, illetve a magas hústartalom. Nem utolsósorban szeretnénk kiemelni, hogy az innováció során a környezettudatossági szempontok is előtérbe kerültek, az új termékek csomagolásához – csakúgy, mint számos más, szeletelt PICK szalámi esetében – a korábbiakhoz képest 14%-kal kevesebb műanyagot használunk fel.
Bevezetés hónapja: 2022. március
Bevezetési kedvezmények és támogatások: TV, Online (web, social) és trade kommunikáció
Kapcsolatfelvétel: Pick Szeged Zrt. Vevőszolgálat
T.: 06-62-567-045; F.: 06-62-567-362;
e-mail: rendeles@bonafarm.hu;
web: www.pick.hu
Kapcsolódó cikkeink
„Olasz örökség, magyar büszkeség” A magyar szalámigyártás olasz gyökerei
A magyar gulyáslevessel foglalkozó időszaki kiállítást követően ismét egy hungarikummal…
Tovább olvasom >Kamatból több a haszon, mint húsból – a Pick Szeged eredményeinek új arányai
Látszólag szerény növekedés jellemezte 2024-ben a Pick Szeged Zrt. működését,…
Tovább olvasom >A Pick Szeged Zrt. nyeresége csökkent, árbevétele nőtt tavaly
A Pick Szeged Zrt. adózott eredménye 2024-ben 6,7 milliárd forint…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Lorin folyékony szappan 750 ml doypack – almond milk, sensitive
Ez a modern csomagolási forma nemcsak praktikus, hanem fenntartható is.…
Tovább olvasom >NIVEA® Luminous630® Skin Glow Szérum 30 ml
Fedezze fel a ragyogó bőr új dimenzióját! Az innovatív formula…
Tovább olvasom >Jana Ice Tea Peach Zero
Büszkén mutatjuk be a Jana Ice Tea kínálatának legújabb tagját…
Tovább olvasom >