Új PICK Szalametti ízek: borsos és sajtos
A Szalametti termékcsaládot a fogyasztók körében is közkedvelt borsos és sajtos ízvilággal bővítjük. A gondosan kiválasztott hús, a fűszerek harmonikus egyensúlya, a pikáns bors és sajtkéreg, valamint a bükkfán történő füstölés biztosítja a termékek egyedülálló ízét, zamatát. A termékek hozzáadott glutént, illetve ízfokozót nem tartalmaznak. A sikeres bevezetés óta a termékcsalád még modernebb designt is kapott, valamint kiemelt helyre kerültek a minőségi attribútumok is, mint pl. a bükkfafüstölés, a minimum 25 napos érlelési idő, illetve a magas hústartalom. Nem utolsósorban szeretnénk kiemelni, hogy az innováció során a környezettudatossági szempontok is előtérbe kerültek, az új termékek csomagolásához – csakúgy, mint számos más, szeletelt PICK szalámi esetében – a korábbiakhoz képest 14%-kal kevesebb műanyagot használunk fel.
Bevezetés hónapja: 2022. március
Bevezetési kedvezmények és támogatások: TV, Online (web, social) és trade kommunikáció
Kapcsolatfelvétel: Pick Szeged Zrt. Vevőszolgálat
T.: 06-62-567-045; F.: 06-62-567-362;
e-mail: rendeles@bonafarm.hu;
web: www.pick.hu
Kapcsolódó cikkeink
Most invesztálni kell a szalámimárkákba
Idén már nem nőtt a szalámik átlagára, és az eladások…
Tovább olvasom >Idén is szakmai konferencia keretében adtuk át az Év promóciója díjakat
Április 18-án került megrendezésre a már hagyományosnak számító „Év promóciója…
Tovább olvasom >Új PICK Pickolino Roppanós mustármagos frankfurti virsli
A PICK márka nem véletlenül az egyik legismertebb a virsli…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >