Új konyhafőnök a Rognerben
Június 1-től Barcza Zoltán (38) a hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** új konyhafőnöke, Tatár Attila (32) pedig az új általános helyettese.
Mindkét szakember ez év április 21-én szerezte meg
mesterszakács képesítését. A szálloda Corvinus Éttermét a Magyar Nemzeti
Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblájával tüntette ki és tagja az ország 100
legjobb éttermének. A szálloda konyhája a négy értékesítő helyre évente 30
fővel közel 300.000 adag ételt főz le.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Nyársak a konyhában – A nap képe
Íme, egy sokoldalú, füstmentes, elektromos BBQ grillsütő: az asztali készülék…
Tovább olvasom >Nagy potenciál rejlik a konferenciaturizmusban
Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a konferenciaturizmusban hosszú távú növekedési potenciál…
Tovább olvasom >Aprófalva betakarít – A nap videója
Az AI megjelenése óta számos videó jelenik meg a neten Tatsuya…
Tovább olvasom >