Új konyhafőnök a Rognerben
🎧 Hallgasd a cikket:
Június 1-től Barcza Zoltán (38) a hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** új konyhafőnöke, Tatár Attila (32) pedig az új általános helyettese.
Mindkét szakember ez év április 21-én szerezte meg
mesterszakács képesítését. A szálloda Corvinus Éttermét a Magyar Nemzeti
Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblájával tüntette ki és tagja az ország 100
legjobb éttermének. A szálloda konyhája a négy értékesítő helyre évente 30
fővel közel 300.000 adag ételt főz le.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Kényelmesebb fizetési lehetőség és új funkciók érkeznek a BudapestGO-ba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Napi 870 forint körüli átlagos utasbiztosítási díjjal számolhatnak a síelők az idei szezonban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
