Új konyhafőnök a Rognerben
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  Június 1-től Barcza Zoltán (38) a hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** új konyhafőnöke, Tatár Attila (32) pedig az új általános helyettese.
Mindkét szakember ez év  április 21-én szerezte meg
mesterszakács képesítését. A szálloda Corvinus Éttermét a Magyar Nemzeti
Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblájával tüntette ki és tagja az ország 100
legjobb éttermének. A szálloda konyhája a négy értékesítő helyre évente 30
fővel közel 300.000 adag ételt főz le. 
Kapcsolódó cikkeink
			
				Még több cikk hasonló témában >			
                                
		További cikkeink
Chez mélyhűtő!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Országos Múzeumpedagógiai konferencia kezdődött a Soproni Egyetemen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
					
					
					