Új íz a NESTEÁ-tól

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 01. 11:18

A NESTEA egyik legnépszerűbb szezonális terméke az ősszel és télen kapható Havas Szilva. A közkedvelt üdítőital mellett a márka most egy vadonatúj ízzel rukkol elő, a NESTEA Fahéjas almával.

NESTEA

Az ünnepi illatokat és ízeket felidéző NESTEA téli jegesteák hidegen és melegen is fogyaszthatók, így a hűvös időben különösen jóleső forró italok kínálata ezzel a két finom ízváltozattal bővül.

A NESTEA Fahéjas alma és a NESTEA Havas Szilva a tél fűszereit idéző ízükkel meghittebbé tehetik az otthoni összebújós estéket, egy-egy szánkózás, jégkorizás után pedig jólesően melegítenek át, még kellemesebbé varázsolva a szabadban töltött pillanatokat is. A NESTEA Fahéjas alma a tél elhagyhatatlan párosával, az alma és a fahéj harmóniájával szeretne hódítani, a Havas Szilva pedig a népszerű gyümölcshöz a szegfűszeg és a méz aromáját párosítja.

„A NESTEA Havas Szilva sok évvel ezelőtt belopta magát a fogyasztóink szívébe, és sikere azóta is töretlen. Ezért idén úgy döntöttünk, hogy egy újabb szezonális ízzel, a NESTEA Fahéjas almával bővítjük téli jegestea-kínálatunkat és így kedveskedünk a márka kedvelőinek. A NESTEA Fahéjas almával az ünnepek ízeit szerettük volna palackba zárni és ezzel is melegséget hozni a fagyos téli hétköznapokba. A NESTEA téli jegesteákat egy szeretnivaló TV-reklámmal és impozáns kültéri reklámkampánnyal támogatjuk” – mondta Méhler Krisztina, senior brand manager.

A szezonálisan elérhető NESTEA Fahéjas alma és a NESTEA Havas Szilva novembertől kapható 0,5 és 1,5 literes PET palackos csomagolásban.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek