Új íz a NESTEA teacsaládtól

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 29. 00:00

Új ízzel bővül a népszerű jeges teacsalád. Szlovénia és Lengyelország után áprilistól hazánkban is kapható az idei tavasz egyik nagy újdonsága, a NESTEA Mangó-Ananász.

A fiatalságot és életörömöt közvetítő jeges tea és gyümölcs ízek hűsítő keveréke kiváló szomjoltó és frissítő. A NESTEA Mangó-Ananász a családi, baráti összejövetelek egyik kedvenc üdítője, ami a finom jeges tea és az egzotikus gyümölcsízek különleges párosításával egyedivé varázsol minden pillanatot. A NESTEA-t valódi teakivonatból készítik és zamatos gyümölcs ízekkel ízesítik, tartósítószert nem tartalmaz. Bárhol, bármikor fogyasztható, a felfrissülés garantált! A Nestea Mangó-Ananász 1,5 l-es PET palackban kerül az üzletek polcaira. Az ajánlott fogyasztói ár 289 HUF/1,5 l.
A NESTEA, amely a Superbrands márkák közé is bekerült, kilenc éve jelent meg Magyarországon és azóta vezetővé vált a jeges tea kategóriában. A népszerű jeges teacsalád olyan minőségi választékot kínál, amelyben mindenki megtalálhatja a maga számára a legmegfelelőbbet.  A fekete tea alapú NESTEA jeges teák citrom, őszibarack és feketeribizli ízben kaphatók.  2008 tavaszán jelent meg a NESTEA Vitao almárka Magyarországon, amely három terméket foglal magába: a már korábban NESTEA Zöld Tea néven ismert NESTEA Vitao Zöld Tea Citrust, a NESTEA Vitao Vörös Teát, és a 2009 márciusában bevezetett NESTEA Vitao Zöld Tea Epret.
Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek