Új HERZ Bársonysonka és paprikás Bársonysonka
A HERZ márka az egészségtudatos trendnek és a fogyasztói igényeknek megfelelve ismét bővítette választékát a hozzáadott értékű, magas minőséget képviselő, pulyka alapanyagú sonkák piacán. Az új HERZ Bársonysonka és paprikás Bársonysonka termékek kiváló minőségű, magyar pulykacomb színhúsalapanyagból készülnek. Az új termékek nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozót, illetve glutén- és laktózmentesek. Magas hús- és alacsony zsírtartalmuknak köszönhetően diétázók, illetve az egészségtudatos életmódot folytatók étrendjébe is tökéletesen beilleszthetők. A csomagban a vékony szeletek hajtogatott módon vannak behelyezve, rendkívül vonzó megjelenést biztosítva a termékeknek A 100 g-os szeletelt, védőgázas kiszerelés 10 db/#-os gyűjtőkartonban elérhető a modern önkiszolgáló rendszerben működő üzletek számára.
Bevezetés hónapja: 2021. január
Bevezetési kedvezmények és támogatások: online (web, social) és trade kommunikáció
Kapcsolatfelvétel: Pick Szeged Zrt. Vevőszolgálat
T.: 06-62-567-045; F.: 06-62-567-362;
e-mail: rendeles@bonafarm.hu;
web: www.pick.hu
Kapcsolódó cikkeink
Optimistán szenvednek a márkák, sikertől duzzadnak a drogériák – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 2. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >Jön az idei utolsó Trade Marketing Klubülés – POPAI POP díjátadóval
November 28-án a MOM Kulturális Központ (MOMKult) különtermébe várunk mindenkit,…
Tovább olvasom >Kis mértékben is cukorbetegséget okozhatnak a feldolgozott húsok
Egy friss kutatás, amelyet a brit The Guardian ismertetett, arra…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Alufix Prémium 3in1 Airfryer Sütőpapír
A piacon egyedülálló 3in1 szilikonozott sütőpapír. Alkalmazható: forrólevegős sütőhöz, multicookerhez…
Tovább olvasom >Verbena Menta-alma cukorka C- és D-vitaminnal 60 g
A már jól ismert Verbena gyógynövényes cukorkák legújabb íze, amely…
Tovább olvasom >PEKÁNDIÓS FONOTT FORNETTI ÉS MÁLNÁS KORONA
A Pekándiós fonott és a Málnás korona nemcsak megjelenésében, hanem…
Tovább olvasom >