Új – három az egyben – WC-illatosító a Henkeltől

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 18. 00:00

A fürdőszoba és a WC tisztán tartása és illatosítása időigényes munka. A Henkel legújabb WC-frissítője, a Bref 3-Aktiv viszont egyszerre három problémára nyújt megoldást: tisztít, illatosít és az új, légfrissítő funkciójával folyamatos, friss illatot bizt

A Henkel azért alkotta meg a kéttartályos WC-frissítő rendszert, hogy illatosítson és a tisztántartásban is segítsen. Az új Bref 3-Aktiv viszont már egy új, harmadik funkcióval is rendelkezik. Míg a két szélső tartályban lévő folyadékok az öblítések során továbbra is tisztítják a WC-t és gondoskodnak a frissességéről, addig az új, középső kamrában található illatgyöngyök frissességgel töltik meg a levegőt éjjel és nappal egyaránt, még két öblítés között is. A Bref 3-Aktiv az új tartály segítségével gondoskodik a folyamatos friss illatról a fürdőszobában, így az öblítések után nem feltétlenül szükséges a légfrissítőért nyúlni.
Az újítás nagyszerűsége abban rejlik, hogy a Bref 3-Aktiv harmadik tartályában található illatgyöngyökből felszabaduló parfüm összhangban van a másik két tartályban lévő tisztítószer és WC-illatosító illatával, s így – mivel nincs szükség külön légfrissítő használatára – a különböző illatok sem keverednek.
A Bref 3-Aktiv helytakarékos, jól illeszkedik a WC belső peremére és a használata is egyszerű. Pattintsa össze a kosarat, helyezze a WC-kagylóba és a Bref 3-Aktiv heteken át segít a WC tisztán tartásában és gondoskodik a folyamatos, friss illatról.
Az új Bref 3-Aktiv októbertől kapható az üzletekben, három illatváltozatban.
Kapcsolódó cikkeink