Új fotóstúdióval bővült a Brandbank

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 17. 11:25

Európa számos országában jelen lévő Brandbank cég ez évtől Magyarországon új irodában és saját fotóstúdióval folytatja munkáját, hogy egy központból kínálhassa szolgáltatásait ügyfeleinek.

brandbank_szolgaltatasok

A vállalat fő profilja minőségi termékképek és termékadatok, valamint azokhoz kapcsolt menedzselt szolgáltatások biztosítása termékek online megjelenéseihez. A budapesti iroda mostantól egy helyen koordinálja a tartalom-előállítók választéklistájának ellenőrzését; a termékek befotózását, a csomagolási-adat rögzítését, az image adatok ellenőrzését, valamint innen történik a tartalom- elosztás koordinációja is a kereskedelmi partnerek felé. Az alapszolgáltatásként funkcionáló termékinformációs adatbank sokrétű digitális termékinformáció-felhasználást tesz lehetővé – törzsadatok, marketing- és merchandising tartalmak – de emellett a vállalat további web-alapú, menedzselt szolgáltatásokat is kínál.

Magyarországon a Brandbank az elmúlt két évben több mint 700 hazai partner, több mint 20.000 termékadatát kezelte a legnagyobb FMCG gyártóktól kezdve, egészen a hazai kis és középvállalkozásokig. Jelenleg több mint 8 hazai kereskedőnek biztosít lehetőséget, hogy hozzáférjen a termékkönyvtárban található termékadatokhoz.

Kapcsolódó cikkeink