Új F&B igazgató a Birdland Resortban
Mészáros Tibor feladata a Resort vendéglátóhelyeinek színvonalát növelő reorganizációs program keresztülvitele.
A neves vendéglátóipari
szakember a jövőben a bükfürdői Birdland Resort
(Radisson SAS Birdland Resort&Spa*****Szálloda, a Birdland
Golf & Country Club, Birdland Villapark) három éttermének,
öt bárjának, két konyhájának
és cukrászatának minőségéért
felel.
Mészáros Tibor a
budapesti Kereskedelmi és Vendéglátó
Főiskolán szerzett vendéglátóipari
közgazdász, később közgazdász tanár
diplomát. A Nyugat-Magyarországi Egyetemen 2005-ben
szerezte meg harmadik diplomáját, a turizmus
szakközgazdászt. Neves vendéglátó
szakértő, a Magyar Nemzeti Gasztromómiai Szövetség
soproni régiójának elnöke, nemzetközi
szintű zsűritag, a Védnöki Táblás Házak
Bizottságának elnökségi tagja; éttermi
mester, a Szövetség Aranyjelvényének, a
Magyar Gasztronómiáért Emlékéremnek,
az Arany Plakettnek és a Schnitta Sámuel Díjnak
a tulajdonosa. Számos vendéglátó tankönyv
szerzője, több szakmai továbbképző intézmény
vizsgaelnöke.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >