Új értékesítési vezető az Unilever Food Solutionnél
Tavaly novemberben csatlakozott Bisits Péter az Unilever Food Solutions csapatához, országos értékesítési vezetőként. A szakember az egyik legnagyobb prémium szeszes italokat forgalmazó vállalattól érkezett. Több mint 20 éves HoReCa-tapasztalatával azonnal azonosulni tudott a Food Solutions küldetésével, így most már ő is azon dolgozik mindennap, hogy a séfek igazán szeressék, amit csinálnak!
Elkötelezett, hogy a professzionális termékkel és értékteremtő szolgáltatással támogassa a séfek kihívásokkal teli életét. Az egyedi éttermektől a szállodaláncokon keresztül az ételfutár-szolgáltatókig a legkülönbözőbb méretű vállalkozásokkal működik együtt Magyarországon. Széles kapcsolatrendszerén keresztül folyamatosan keresi az új üzleti megoldásokat – például digitalizáció, adatelemzésen alapuló kapcsolati marketing – a változó fogyasztói szokások tükrében. Magabiztos, mert csapata képzett szakemberekből áll: gasztronómiai szaktanácsadókból, séfekből és táplálkozási szakértőkből.
– Hosszú idő óta dolgozom a HoReCa-szektorban – vallja Bisits Péter –, karrierem jelentős állomása volt a dohánytermékek és a prémium égetett szeszes italok értékesítése. Úgy érzem a Food Solutions által biztosított háttérrel a harmadik nagy területen, a gasztro üzletágban igazán ki tudok teljesedni. //
Kapcsolódó cikkeink
Ízletes desszertek mellett számos gyógyszerünk alapanyaga a mák
Nem csak desszertjeink hagyományos alapanyagaként kiváló a mák. A gazdag…
Tovább olvasom >Ízletes desszertek mellett számos gyógyszerünk alapanyaga a mák
Nem csak desszertjeink hagyományos alapanyagaként kiváló a mák. A gazdag…
Tovább olvasom >Országos kutatás: ezek a magyarok kedvenc fogásai
Bár többé-kevésbé nyitottak az újdonságokra, egyértelműen ragaszkodnak a hagyományos karácsonyi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >Változások az alkoholreklámozási szabályokban 2024. január 1-től
2024. január 1-jétől jelentős változások lépnek életbe az alkoholreklámozás terén,…
Tovább olvasom >