Új értékesítési vezető az Unilever Food Solutionnél
Tavaly novemberben csatlakozott Bisits Péter az Unilever Food Solutions csapatához, országos értékesítési vezetőként. A szakember az egyik legnagyobb prémium szeszes italokat forgalmazó vállalattól érkezett. Több mint 20 éves HoReCa-tapasztalatával azonnal azonosulni tudott a Food Solutions küldetésével, így most már ő is azon dolgozik mindennap, hogy a séfek igazán szeressék, amit csinálnak!
Elkötelezett, hogy a professzionális termékkel és értékteremtő szolgáltatással támogassa a séfek kihívásokkal teli életét. Az egyedi éttermektől a szállodaláncokon keresztül az ételfutár-szolgáltatókig a legkülönbözőbb méretű vállalkozásokkal működik együtt Magyarországon. Széles kapcsolatrendszerén keresztül folyamatosan keresi az új üzleti megoldásokat – például digitalizáció, adatelemzésen alapuló kapcsolati marketing – a változó fogyasztói szokások tükrében. Magabiztos, mert csapata képzett szakemberekből áll: gasztronómiai szaktanácsadókból, séfekből és táplálkozási szakértőkből.
– Hosszú idő óta dolgozom a HoReCa-szektorban – vallja Bisits Péter –, karrierem jelentős állomása volt a dohánytermékek és a prémium égetett szeszes italok értékesítése. Úgy érzem a Food Solutions által biztosított háttérrel a harmadik nagy területen, a gasztro üzletágban igazán ki tudok teljesedni. //
Kapcsolódó cikkeink
Vendéglátás az inflációs válság árnyékában
A Business Days konferencia HoReCa napjának délelőttje a piacelemzésről szólt; első…
Tovább olvasom >Biogazdálkodók számára fejlesztett növényvédelmi megoldást a Chili Produkt Kft.
Biogazdálkodók számára fejlesztett uniós támogatással kártevő rovarokkal szemben alkalmazható növényvédelmi…
Tovább olvasom >Növényi élelmiszerek bevezetése – csak egy múló divat vagy ez a jövő?
Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciája november 14-én az üzleti szektor…
Tovább olvasom >További cikkeink
A lepárlás elveszett művészete – A nap képe
A legeredetibb italos adventi naptár, amit idén láttunk: A lepárlás…
Tovább olvasom >Társadalmi felelősségvállalás napot tartott a METRO
100 adag melegételt készített el a METRO Gasztroakadémia és adományozott…
Tovább olvasom >Báránytálalás Szecsuanban – A nap videója
Ebben a szecsuáni étteremben mongol módra sütik a háromhónapos bárányt,…
Tovább olvasom >