Új értékesítési vezető az Unilever Food Solutionnél
Tavaly novemberben csatlakozott Bisits Péter az Unilever Food Solutions csapatához, országos értékesítési vezetőként. A szakember az egyik legnagyobb prémium szeszes italokat forgalmazó vállalattól érkezett. Több mint 20 éves HoReCa-tapasztalatával azonnal azonosulni tudott a Food Solutions küldetésével, így most már ő is azon dolgozik mindennap, hogy a séfek igazán szeressék, amit csinálnak!
Elkötelezett, hogy a professzionális termékkel és értékteremtő szolgáltatással támogassa a séfek kihívásokkal teli életét. Az egyedi éttermektől a szállodaláncokon keresztül az ételfutár-szolgáltatókig a legkülönbözőbb méretű vállalkozásokkal működik együtt Magyarországon. Széles kapcsolatrendszerén keresztül folyamatosan keresi az új üzleti megoldásokat – például digitalizáció, adatelemzésen alapuló kapcsolati marketing – a változó fogyasztói szokások tükrében. Magabiztos, mert csapata képzett szakemberekből áll: gasztronómiai szaktanácsadókból, séfekből és táplálkozási szakértőkből.
– Hosszú idő óta dolgozom a HoReCa-szektorban – vallja Bisits Péter –, karrierem jelentős állomása volt a dohánytermékek és a prémium égetett szeszes italok értékesítése. Úgy érzem a Food Solutions által biztosított háttérrel a harmadik nagy területen, a gasztro üzletágban igazán ki tudok teljesedni. //
Kapcsolódó cikkeink
Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Bezár a Michelin által ajánlott Laurel Étterem Budapesten
Öt év működés után bezár a Laurel Budapest, a Michelin…
Tovább olvasom >Ötven új hely a Magyar Konyha Balaton 2024 Gasztrokalauzában
Mintegy háromszáz étterem, strandbisztró, kávézó, lángosozó és cukrászda, köztük ötven…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >