Turisztikai és gasztronómiai kiállítás Pozsonyban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 20. 11:59

Turisztikai és gasztronómiai kiállítás nyílt Pozsonyban: a vasárnapig látogatható rendezvényeken 21 ország képviselteti magát.

Az ITF Slovakiatour 18. Nemzetközi Idegenforgalmi és a Danubius Gastro – gasztronómiai kiállítást az Incheba expo épületében rendezik.
A turisztikai rendezvényen az utazási irodák mellett az egyes célországok is képviseltetik magukat. Idén először Namíbia és Brazília is részt vesz a kiállításon.
Az országok közül a szomszédos Csehország, Lengyelország és Magyarország kap kiemelt szerepet, több régió képviselteti magát, Csehország speciális sörkóstolót is szervez. Magyarország összesen 26 kiállítóval érkezik.
A Danubius Gastro vendéglátó-ipari kiállítás a gasztronómia iránt érdeklődőket várja különféle étel-, kávé- és borkóstolókkal. Több alkalommal amatőr és tapasztalt séfek, cukrászok, pékek és mixerek mérik össze tudásukat.
A két rendezvény a leglátogatottabb kiállítások közé tartozik Szlovákiában. Tavaly több mint 75 ezer ember fordult meg a hagyományosan január harmadik hetében megrendezett nagyvásáron. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink