Trendi nyári ételek a Gallicoop grillpartiján
Egy vidám hangulatú grillparti keretében mutatta be a legújabb sütési és tálalási trendeket a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. július 5-én a Pavillon de Paris kertjében.
A különböző gasztroblogok, receptoldalak és életmódmagazinok meghívott újságírói profi séftől és ételstylisttól leshették el az ínycsiklandó sült pulykahúsok és ízlésesen díszített tányérok elkészítésének fortélyait. A pácok és fűszerezés világába Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya, míg a látványos tálalásba Kapolka Ágnes ételstylist vezette be a résztvevőket. Az összejövetelt Harsányi Levente moderálta.
Erdélyi István, a Gallicoop elnök-vezérigazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy társaságuk mint az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő vállalata számára legfontosabb az élelmiszer-biztonság és a magas minőségű pulykahúsok és -húskészítmények előállítása, melyeket kizárólag ellenőrzött hazai erőforrások felhasználásával végeznek. Termékeik így büszkén viselik a „6 csillagos jelölést”: magyar tulajdon, magyar munkaerő, magyar alapanyag, magyar szakértelem, magyarországi feldolgozás, magyar takarmány.
J. A.
Erdélyi István, a Gallicoop vezérigazgatója
Kapcsolódó cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Szárnyalnak az árak a baromfipiacon: drágult a csirke, a pulyka és a tojás is
Az elmúlt hónapokban látványos áremelkedés zajlott le a hazai baromfi-…
Tovább olvasom >Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gulyás Gergely: november 30-ig meghosszabbítják az árrésstopot
November 30-ig meghosszabbítják az árrésstopot – jelentette ki a Miniszterelnökséget…
Tovább olvasom >Szűkebb kört érint a plázastop szigorítása, de így is terhet róhat a kereskedőkre
A Taylor Wessing nemzetközi ügyvédi iroda friss elemzése szerint a…
Tovább olvasom >Új rekordot döntött a világ instant tésztaleves-fogyasztása – Magyarország stabilan a TOP50-ben
A világ instant tésztaleves-fogyasztása új csúcsra ért: a World Instant…
Tovább olvasom >