Trendi nyári ételek a Gallicoop grillpartiján
Egy vidám hangulatú grillparti keretében mutatta be a legújabb sütési és tálalási trendeket a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. július 5-én a Pavillon de Paris kertjében.
A különböző gasztroblogok, receptoldalak és életmódmagazinok meghívott újságírói profi séftől és ételstylisttól leshették el az ínycsiklandó sült pulykahúsok és ízlésesen díszített tányérok elkészítésének fortélyait. A pácok és fűszerezés világába Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya, míg a látványos tálalásba Kapolka Ágnes ételstylist vezette be a résztvevőket. Az összejövetelt Harsányi Levente moderálta.
Erdélyi István, a Gallicoop elnök-vezérigazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy társaságuk mint az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő vállalata számára legfontosabb az élelmiszer-biztonság és a magas minőségű pulykahúsok és -húskészítmények előállítása, melyeket kizárólag ellenőrzött hazai erőforrások felhasználásával végeznek. Termékeik így büszkén viselik a „6 csillagos jelölést”: magyar tulajdon, magyar munkaerő, magyar alapanyag, magyar szakértelem, magyarországi feldolgozás, magyar takarmány.
J. A.
Erdélyi István, a Gallicoop vezérigazgatója
Kapcsolódó cikkeink
Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >Kert & grill – szezonális lendület az Auchannál
A COVID óta a kertészkedés és a szabadtéri tevékenységek reneszánszukat…
Tovább olvasom >Minőség a rácsokon
A hozzáadott érték, a prémium minőség, a kényelmi szempontok újra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >Fokhagyma az európai piacokon: Miért nem garantál alacsony árakat a bőséges kínai termés?
Bár Kína idén kiemelkedő fokhagymatermést könyvelhet el, az európai fogyasztók…
Tovább olvasom >