Továbbra is népszerű az automata teafőző

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 04. 11:01

Az automata teafőző népszerűsége törtetlen, évről-évre egyre többen választják ezt a stílusos, időtálló konyhai gépet Magyarországon. „A TM 8010-es teafőző beprogramozás után szinte önállóan működik, intelligens kijelzője pedig könnyű kezelhetőséget biztosít” – jegyezte meg Rutai Gergely, a Catler marketing vezetője.

TM_8010_2

Másodpercre pontosan
A tea elkészítése mindössze néhány lépésből áll az ausztrál gyártó automata teafőzőjével. A teafőzéskor a készülék elsőként az előre megadott hőmérséklet szerint felmelegíti a vizet és ha a víz hőmérséklete eléri az előre beállított szintet, akkor a tealevelekkel teli nemesacél-szűrő automatikusan lemerül. A tealevelek áztatását követően a teaszűrő az eredetileg beállított erősség alapján idővel kiemelkedik a vízből annak érdekében, hogy elkerülje a tealevelek további áztatását. Ennek köszönhetően teatípustól függetlenül elkészíthető a tökéletes tea.

Főzés teafajták szerint
„A készülék figyel arra is, amire a hagyományos teafőzés során nincs mód, – a tea típusától, és elkészítési módjától függően – megfelelő hőmérsékletre melegíti fel a vizet és csak a szükséges ideig tartja benn a szűrőt annak érdekében, hogy a tea elnyerje igazi ízét és aromáját” – hívta fel a figyelmet a Catler marketing menedzsere. A készüléken például a tea fajtájához illő – zöld, fekete, fehér, gyógynövényes vagy oolong – hőmérséklet állítható be. Ennek köszönhetően a lefőzés során a lehető leggazdagabb íz- és aromavilágot képviselő teákat készíthetjük el. Emellett a készülékben a legtisztább orvosi nemesacél található, ami megakadályozza, hogy a tea aromája károsodjon a főzés során.

A Catler márkanév a modern technológia és a letisztult dizájn ötvözetének a szinonimája. Mindez a TM 8010-esen is tetten érhető, hiszen a nemesacél ötvözetből készült teafőző rövid idő alatt a család kedvencévé válhat.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink