Tisztújítás az MNGSZ-ben
2018-ban az 50. jubileumát ünneplő Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség ismételten tisztújításhoz is érkezett, ahol az országos küldöttek negyedik alkalommal választották meg egyhangúan Krivács Andrást (Fenyves Szálloda és Konferencia Központ, Baktalórántháza) az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére.
Tartalmas volt az elmúlt hat év: országos és helyi rendezvények, versenyek, szakmai egyeztetések, szakképzési anyagok kidolgozása, részvétel érdekegyeztető üléseken, nemzetközi konferenciák, kommunikációs fejlesztés, de talán ezeknél is fontosabb volt a terv megvalósítása, hogy a szövetség egy önmagát eltartani képes, stabil szervezetté váljon.
Az ülés kijelölte a következő időszak alelnökeit és a szakmai témákért felelős személyeket is. Szakácsalelnök lett ismét Volenter István (67 Étterem&Bistro, Székesfehérvár), visszatérő Ambrus György (Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető), Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda), Hajcsunk Tibor barista alelnök (Pasco Caffe) és Barabás Zoltán éttermi alelnök (Barabás étterem, Debrecen) is. Két új szakember csatlakozik a csapathoz: Szabó Linda (Naturmed Hotel Carbona Hévíz) és Mayer Gyula (Séf Szki. Veszprém). A régiós elnökök között két új személy erősíti a stábot: Kovács Sándor (Bagatell) váltja Garaczi Jánost a kecskeméti, Antal Gábor pedig Járcsics Emilt a miskolci régióban. Az ügyvezetői feladatokat továbbra is Petrezselyem Adrienn látja el. //
Kapcsolódó cikkeink
Minden tekintetben sikeres volt a SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás
Hatalmas sikerrel zárt az idei SIRHA Budapest. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >