Tisztújítás a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségben
Az MNGSZ júliusi tisztújító ülésén ötödik alkalommal választották meg egyhangúlag az országos küldöttek Krivács Andrást, az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére.
Az elnöki poszt mellett kijelölték a következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeket is. Szerencsére a már korábban ismert szakemberek kaptak újabb felkérést a folytatásra, de vannak új szakemberek is, akiknek bizalmat szavaztak a küldöttek:
Szakács alelnök lett ismét Volenter István (Öreg Prés Étterem, Mór), visszatérő Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető).
Szintén folytatásra kapott bizalmat Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda, Sugar Shop) és Hajcsunk Tibor barista és mixer alelnök (Pasco il Caffe), Barabás Zoltán általános alelnökké avanzsált (Barabás étterem, Debrecen), Mayer Gyula (Séf Szki. Veszprém) személyében pedig továbbra is a szakképzésért felelős alelnöki pozícióban üdvözölhetjük. Új éttermi és sommelier alelnökként Bobák József (MNGSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök) kapott bizalmat a küldöttektől.
Szakterületekért felelős személyek:
Gulyás Károly (MH BHD Hotel Hadik, Budapest) – nemzetközi kapcsolatokért és nemzetközi versenyekért felelős megbízott),
Németh József (Platán Rendezvényközpont, Kalocsa) – hagyományőrzésért felelős megbízott,
Török István (Schnitta Egyesület elnök) – Schnitta Sámuel Éttermi Bizottság megbízottja,
Némedi József (Egal-Team Kft.) – közétkeztetési versenyekért felelős megbízott,
Tímár Attila (Tímár-Panzió, Gyomaendrőd) – Junior megbízott.
Felügyelő Bizottság:
Török István János – FEB elnök,
Petrezselyem Antal (Petre Cukrászda, Tata) – FEB tag,
Bondár László (MNGSZ Békés megyei elnök) – FEB tag.
Kapcsolódó cikkeink
Minden tekintetben sikeres volt a SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás
Hatalmas sikerrel zárt az idei SIRHA Budapest. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >