Tesco: vevőcsalogató a klubkártya-kampány

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 08. 00:05

A Tesco idén többször elmaradt a szigetországban riválisai, az Aldi, a Sainsbury és a Morrisons mögött, de klubkártya kampánya megtette hatását.

A Guardian szerint a Tesco klubkártya akciója és leértékelései beváltak és a diszkontlánc így képes elcsábítani a Morrisons, az Aldi éa a Sainsbury vásárlóit. A független elemzők jelentései azt mutatják, hogy két év után először a Tesco ismét növelni tudta piaci részesedését. A Tesco kedden közli harmadik negyedéves eredményeit (várhatóan az eladások előző negyedévhez viszonyított 3 százalékos növekedésről számol be) , továbbá várhatóan a banki üzletágával és a telekommunikációs divízió fejlődésével kapcsolatban is nyilatkozik.
Bár a pontos ár és a bevezetés időpontja még nem ismert, a Tesco Mobile november végén közölte: hamarosan megkezdi az iPhone forgalmazását. A kondíciókról jelenleg tárgyal az áruházlánc az Apple-lel, de előbbi szóvivője annyit elmondott: szeretnének karácsony előtt piacra lépni az iPhone-nal és az eddig megszokottól "erősen eltérő" ajánlattal megközelíteni a vásárlókat – közli a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink