Tesco FittAréna: egy nap az egészséges életmód és a mozgás jegyében

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 26. 00:01

2009. november 29-én, vasárnap a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont az első Tesco FittAréna elnevezésű rendezvénynek, amelynek keretében a hazai fitneszvilág legnépszerűbb előadói mozgatják meg a sportolni vágyókat.

A rendezvény célja többek között az, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára. Az eseményen mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálja az alkatának és igényének megfelelő mozgásformát.
Idén országszerte három helyszínen szervez nagyszabású sportnapot a Tesco Fitt Napok elnevezésű program keretében a Tesco. A november 22-én, Debrecenben megtartott esemény után november 29-én a budapesti Tesco FittAréna, majd december 5-én a Tesco Fitt Napok veszprémi rendezvénye következik. A sportesemények a Budapest Sportiroda (BSI) szervezésében valósulnak meg.
A Tesco korábban Mohácson és Kaposváron is tartott Tesco Fitt Napokat.
November 29-én, vasárnap reggel 8:30 órától este 19:00-ig, Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában sportolhatnak együtt az érdeklődők a hazai fitnesz és aerobic világsztárjaival. A színvonalas bemutatókon edzést tart Katus Attila, Czanik Balázs, Tatarek Rezső, Varró Gyula, Borsodi Balázs, Lencsés Rita, Schobert Norbert és Rubint Réka.
Az egész napos esemény keretében számos mozgásforma próbálható ki, többek között a Capoeira Aerobic, az IronBox, a Pilates, a Best Body (Alakformálás), a BodyArt vagy az Aerobic Performance.
Az aktív testmozgás szüneteiben minden érdeklődőt vár az Életmód Expo, ahol közel 1000 négyzetméteren a legújabb trendek és sporteszközök kerülnek bemutatásra. Emellett kedvezményes áron lehet majd hozzájutni egyes sporttermékekhez, valamint szaktanácsadás és fittségi felmérések is a résztvevők rendelkezésére állnak. Az egész napos program során az Életmód Expo területén nyereményjátékokban sem lesz hiány.
A Tesco emellett termékeivel is hozzájárul az egészséges életmód népszerűsítéséhez. A sportolni vágyóknak a OneBody termékcsalád hasznos eszközöket kínál az otthoni testmozgáshoz. Az egészséges táplálkozás követőinek a Tesco Light Choices termékcsalád csökkentett zsír-, só-, illetve cukortartalmú termékei, és az Organic (bio) termékcsalád széles választéka nyújtanak segítséget.
A Tesco FittArénával kapcsolatos részletek megtalálhatók a www.fittarena.hu oldalon.
Kapcsolódó cikkeink