Tesco Expressz nyílt Pestszentimrén

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 30. 00:00

Pénteken Tesco Expressz áruház nyílt Pestszentimrén, a Kisfaludy utca 70. szám alatt. Ezzel együtt immár 19 új formátumú bolttal rendelkezik országszerte az áruházlánc.

A Tesco Expresszek a hipermarketekben megszokottnál jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Value, a Színes, valamint a Családi márkák is elérhetők az új üzletben.
Az új üzlet a közel 300 négyzetméteres alapterületen szelektált árukészlettel – így is
mintegy háromezer féle termékkel – elsősorban élelmiszerekkel, frissáruval, zöldséggel, gyümölccsel, helyben sütött pékáruval – várja a látogatókat.
A pestszentimrei Tesco Expressz hétköznap reggel 6:30-tól este 20:30-ig, hétvégéken reggel 7:00-től este 19:00 óráig tart nyitva. A nyitástól különleges akciókkal várják a vásárlókat, ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Expressz üzletében.
„Az idei évben számos taggal bővült az országos Tesco Expressz-hálózat, melyek révén az infrastrukturális fejlesztések mellett hozzájárultunk a munkahelyteremtéshez is. Országszerte összesen 19 Tesco Expressz-boltunk van. 2010-ben újabb tagok megnyitását tervezzük országszerte, hiszen az Expresszek célja, hogy vásárlóink számára még kényelmesebb bevásárlási lehetőséget biztosítsunk, amit a lehető legtöbb vásárló számára szeretnénk megteremteni ”, mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.Kapcsolódó cikkeink