Tchibo Cafissimo Picco Red – Feltűnő jelenség

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 21. 11:11

A piros színnek sokféle jelentése van. Erőt, szerelmet és energikusságot sugároz. A tűz színe, egy feltűnő, érzelmes és gazdag szín, amely láthatóvá teszi és kiemeli a fontos dolgokat. Ahogyan a Tchibo legújabb kapszulás kávéfőzőjét is, a limitált kiadású, piros színű Cafissimo Picco-t. A pasztell kék és lila színekben kapható Cafissimo Picco már önmagában is feltűnő jelenség, a piros színű masina azonban minden tekintetet magára vonz. A november elejétől kapható készülék tökéletes karácsonyi ajándék lehet kedvesednek, a szüleidnek de akár saját magadat is meglepheted vele.

tchibo

Az élénk piros színű kávéfőzővel könnyedén kifejezheted érzéseidet azok iránt, akik kedvesek számodra. Ráadásul a limitált kiadásnak köszönhetően biztos lehetsz abban is, hogy igazán egyedi lesz a meglepetés. A modern kialakítású gép tökéletesen illeszkedik a fiatalos környezetbe, így például egy dizájnos konyhában tökéletesen megállja a helyét. Kis méretének és lekerekített formájának köszönhetően nem foglal nagy helyet, így a legkisebb konyhapulton is kényelmesen elfér.

A Cafissimo Picco kávéfőzővel könnyedén főzhet kávét még az is, aki eddig még nem használt kapszulás gépet. Két nyomásfokozatának köszönhetően pillanatok alatt, mindössze egyetlen gombnyomásra aromás eszpresszó vagy krémes caffè crema készíthető. A 0,9 literes víztartály segítségével nem kell minden egyes kávéfőzés előtt feltölteni a gépet. A Cafissimo Picco automatikusan kikapcsol, ha nem használjuk, így rendkívül gazdaságos megoldást is jelent.

A kávéfőzőhöz 10 különféle aromájú és ízintenzitású kapszula kapható, amelyek pontosan egy csésze ízletes kávéhoz való kávémennyiséget tartalmaznak. Az aromazárt kapszulákban a kiváló minőségű, 100 % Tchibo Arabica kávé friss marad, és megőrzi aromáját, így mindig tökéletes ital készíthető belőle.

Az új, limitált kiadású piros Cafissimo Picco kávégép 17 990 forintos fogyasztói áron, 2013. november 11-től kapható a Tchibo üzletekben és a www.tchibo.hu webáruházban.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek