Tartósítószer- és gluténmentes pékáruk az Omega Bázistól
Természetes és gluténmentes termékújdonságokkal jelenik meg a piacon az Omega Bázis Kft.: kövön elősütött, „vékonytésztás” pizzalapot, tortillát, sós snack- és kenyércsaládot kínál a gluténérzékeny vásárlóknak.
Nemzetközi tendenciák azt mutatják, hogy a mai modern gluténmentes élelmiszerek már többet tudnak, az ABY’S termékei például a tartósítószer-, tojás- és laktózmentesek is egyben. Újdonságaik abban is egyediek lesznek a piacon, hogy az ízviláguk hasonló a hagyományos pékárukhoz vagy az igazi olasz pizzalaphoz.
Termékeik garantáltan biztonságosak, ezt igazolja az áthúzott búzakalász szimbólumának használata is. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Magazin: Van miből választani a gluténérzékenyeknek (is)
Erősödő piac, bővülő fogyasztói kör és szélesedő termékkínálat – ez…
Tovább olvasom >25 éves sikertörténet: negyed évszázados jubileumát ünnepli az INTERSPAR Magyarországon
Úttörőként a SPAR honosította meg Magyarországon a hipermarket formátumot. 25…
Tovább olvasom >Gluténmentes élet 80 milliárd forintért évente
A hazai kiskereskedelem értékbeli összforgalmából 4 százalékot hasítottak ki a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >