Támogatás, elismerés

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 04. 01:14

Támogatni valakit, egy jó ügyet, amiben hiszünk, vagy amit szükségesnek érzünk, sokféleképpen lehet. Elismerni valakit, egy jó ügyet, kitartást, bátorságot, erényeket, szintén sokféleképpen lehet.

Hermann Zsuzsanna_nyom_fmtMárcius végén kapták meg az Év befektetője díjakat az arra érdemesek. A díjátadó előtt Berényi János, a HITA elnöke mondott köszönetet, majd Szijjártó Péter államtitkár úr méltatta a vállalkozásokat. A díjátadóra a Trade magazin is meghívást kapott, így személyesen is jelen lehettem az ünnepségen.

Természetes, hogy csupa óriás között ülve az ember még kisebbnek érzi magát, mint általában, de mégis olyan jó érzés volt hallani, hogy a külföldi tőke számára nem csak egy választás az, hogy Magyarországon fektessen be milliárdokat. A tartós, hosszú távú elköteleződésben benne van az is, hogy elégedettek az itthoni munkaerővel, és nemcsak az áruk számít, hanem a tudásuk, megbízhatóságuk is. Hogy az a sok kis- és középvállalkozás, akikkel kapcsolatban állnak, és az ő támogatásukkal egyre stabilabbak és biztosabb piacuk van, nőni tudnak, és hosszú távon a gazdaság egyik legfontosabb elemei. És hogy azok a vállalkozók, cégvezetők, akik a válságos években is bíztak magukban, a munkatársaikban, a partnereikben, mertek nagy álmokat szőni, víziókat látni, és volt erejük megvalósítani, amiben hittek – elismerést érdemelnek.

És ezen a ponton úgy éreztem, hogy ezt az elismerést minden ma prosperáló vállalkozásnak, cégvezetőnek jó lett volna hallani, mert ez nem csak a teremben ülők, elismerést érdemlő nagyvállalatok vezetőinek képes lelkesítést adni. Mindenki számára támogatást nyújthat, hiszen önmagában az elismerés is képes támogatni!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok kellemes tavaszi napsütést Olvasóinknak és sikeres húsvéti üzletmenetet!

Üdvözlettel:

Hermann Zsuzsanna, főszerkesztő

Kapcsolódó cikkeink