Születésnapi játékokkal vár a 30 éves Rossmann

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 10. 03. 08:29

Maratoni hosszúságú nyereményjáték-sorozattal készül az év végére a Rossmann: 3 hónapon keresztül – október, november és december folyamán – ünnepli 30 éves hazai jelenlétét a drogérialánc. Az októberi játék már el is indult, melynek keretében minden órában 10 ezer forint értékű Rossmann ajándékkártyát sorsolnak ki, de novemberben 30 másodperces ingyenes bevásárlást is lehet majd nyerni, decemberben pedig különleges adventi kalendáriummal rukkolnak elő.

3 hónapon át folyamatosan nyereményekkel várja vásárlóit a drogéria

Október 2-án kezdetét vette a Rossmann három hónapos születésnapi nyereményjáték sorozatának első része, mellyel 30 éves hazai fennállását ünnepli a drogéria. Az első hónapban minden órában 10 000 Ft értékű Rossmann ajándékkártyát, a hónap lezárásaként pedig 3×3 fődíjat is kisorsolnak: 3 db iPhone SE, 3 db Apple Watch és 3 db Xiaomi elektromos roller talál majd gazdára a november 2-i sorsoláson.

„Nagyon fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy vásárlóink mindig is a legfontosabbak voltak számunkra. 30 éves múltunk során a Rossmann-nal az ő hűségüket és bizalmukat nyertük el, és ezt méltó módon szeretnénk megköszönni. Azért hívtuk életre ezeket a nyereményjátékokat, hogy vállalatként most mi adhassunk vissza valamit abból, amit a vásárlóinktól kaptunk az elmúlt 3 évtizedben”

– fogalmazott Flórián László, ügyvezető igazgató.

„Az idei év egy nagyon különleges év számunkra, és ennek alkalmából különleges ajándékokkal szeretnénk kedveskedni a Rossmann vásárlóinak, hiszen nélkülük nem valósulhattak volna meg az elmúlt 30 év sikerei. A Rossmann hazai fennállásának évfordulóját ünnepelve, október, november és december folyamán izgalmas nyereményjátékokkal szeretnénk kedveskedni a vásárlóinknak, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezt az időszakot számukra is”

– tette hozzá Németh Kornél, ügyvezető igazgató.

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint legalább 3000 forint értékben vásárolni bármelyik Rossmann üzleten vagy a Rossmann Online Drogériában és feltölteni a blokkon található egyedi azonosítót a https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/rossmann30 oldalon.

Nem maradnak azonban az év további két hónapjában sem nyeremények nélkül a Rossmann vásárlói: 2023. november 1-30. között izgalmas születésnapi bevásárlás várja majd őket: „Mindig kíváncsi voltál, hogy mennyi terméket tudsz 30 másodperc alatt a kosaradba pakolni? Játssz, nyerj, próbáld ki és vidd haza ingyen kosarad tartalmát!” – szól a drogéria felhívása. Decemberben pedig adventi kalendáriummal készülnek a Rossmann mobilappon, mellyel 2023. december 1. és 24. között akár minden nap lehet majd nyerni. Érdemes tehát az év utolsó három hónapjában a születésnapos Rossmann-nal tartani és nem csak vásárolni, hanem szerencsét is próbálni náluk.

Kapcsolódó cikkeink