Születésnap a golfpályán

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 07. 06. 08:00

Tizedik születésnapjához érkezett az idén június 5-én megrendezésre került Univer Business Golf Championship. Mint az elmúlt kilenc évben, újra a büki Birdland Golf & SPA Resort adott helyszínt az eseménynek.Az idei év több szempontból is különleges volt. Először is rekordszámú látogatottságot hozott. A meghívásos rendezvény nappali programjait közel 400 fő kereste fel, a gálavacsorán is több mint kétszázötvenen voltak.
Idén a versenyen elinduló golfozók száma is, 106 fővel, rekordot döntött.
Az addigi esős, mostoha időjárás pont azon a szombaton fordult nyáriassá. A rendező Perla Service sok új és különleges programot szervezett, hogy a vendégek sokáig emlékezzenek erre a napra.

Az immár hagyományos programok, mint a golfoktatás, pályatúra, íjászat, Lancaster sminkelés, jósnő, BMW autók bemutatója, gyerekeknek ugrálóvár, elektromos kisautó és rodeo bika, idén is népszerűek voltak. Új lehetőségként szerepelt az air soft lövészet, orvosi szűrés, helikopterezés.
A legnagyobb sikert délután a Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok légi bemutatója aratta. Legelőször itt próbálták ki élesben, hogy a repülő köré tűzijátékot lőttek.
Napnyugtakor a Jungheinrich gyár targonca formájú léghajója okozott meglepetést a vendégeknek. Lajsz András koktélpartyja már kihagyhatatlan eleme volt a vacsorának. Első ízben volt latin társastánc-bemutató és a Tóth Bori Szalon divatbemutatója. A tűzijáték is az ünnepi alkalomhoz méltó látványosságnak bizonyult.
Az eseményt az FMCG-terület számos neves cége támogatta, és nagyon sokan személyesen is megtisztelték a rendezvényt.

Kapcsolódó cikkeink