Szivünk csücske Kölnben: hazai sajtgyártó az Anugán

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 06. 11:58

Október 5-9 között került megrendezésre az ANUGA élelmiszeripari kiállítás Kölnben, amelyen a Camping sajtot is gyártó ERU Hungária Kft. is kiállította termékeit az anyacéggel, a Royal ERU-val közösen.

Anuga_ERU stand 2013

A két évente tartott kiállítás Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállítása közel 100 országból mintegy 6800 kiállítóval, és több mint 160 ezer látogatóval.

Az ERU az elmúlt 10 évben folyamatosan részt vesz a kiállításon, amely kiváló lehetőséget biztosít számukra új export kapcsolatok kialakítására. Nagy érdeklődés övezte a sajtszeleteinket, nem véletlen, hiszen Magyarországon egyedül mi tudunk ilyen kiszerelésű terméket gyártani, és ez, illetve rugalmasságunk a partnerek kiszolgálása terén előnyhöz juttat minket nemzetközileg is – mondta Ostermayer Miklós, a magyar ERU ügyvezető igazgatója.

– Továbbá nagyszerű visszajelzés számunkra, hogy a Magyarországon még nyáron bevezetett Camping Laktózmentes termékcsalád az ANUGA-n is innovatív terméknek számított, és ennek megfelelően elismerően üdvözölte a szakma – egészítette ki Lengyel András, a magyar ERU kereskedelmi vezetője.

Kapcsolódó cikkeink