Magyarország egyik legsikeresebb hagyományos étteremlánca, a VakVarjú Étteremcsalád legújabb tagjaként nyílt meg decemberben a Dobay Cukrászda Halásztelken. A trendi üzletben a hagyományos és a házias ízek francia eleganciával párosulnak. Ezentúl a Dobay Cukrászda látja el süteményekkel a Budapest Party Service Kft. rendezvényeit is.

Cukrászdával bővítik a profilt
Semsei Rudolf, az étteremlánc és a catering cég tulajdonosa elmondta, hogy húszéves álmuk vált valóra az üzlet elindításával, hiszen két évtizeddel ezelőtt, már a VakVarjú éttermek előtt szerettek volna cukrászdát nyitni feleségével, Dobay Eszterrel. Nyáron cukrász- és pékműhelyt alakítottak ki Csepelen, ahol kifejlesztették a Dobay-süteményeket, ezzel párhuzamosan kezdték keresni első cukrászdájuk otthonát is. Nos, ha a jól ismert vendéglátóipari szakember azt mondja első cukrászdánkat, akkor a belátható jövőben egészen biztosan máshol is kóstolhatjuk majd a Dobay-süteményeket. //
A cikk a Trade magazin 2023.2-3. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
Ipartestületi nyílt napok
Hiánypótló rendezvényre került sor márciusban, az ipartestület végre megtarthatta „házavató”…
Tovább olvasom >Étlapra kerülnek a kortárs magyar írók a VakVarjú éttermekben
A 94. ünnepi könyvhét tiszteletére, valamint a kortárs magyar irodalom…
Tovább olvasom >Vendégem!
Az MTÜ rendszeresen szervez találkozókat a vendéglátásban érintett szakmai érdekvédelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
A negatív reklám is reklám – A nap képe
Mai képünk megállítótáblájának szövege nem a címben olvasható mondás logikája…
Tovább olvasom >Reklámfotó-készítő tanfolyam – A nap videója
Meghökkentő fotók készítése nem alapfokon, de könnyen utánozhatóan!
Tovább olvasom >Ismét keressük a HoReCa Hősöket!
Június végéig még lehet jelentkezni az idei HoReCa Hős címre,…
Tovább olvasom >