Magyarország egyik legsikeresebb hagyományos étteremlánca, a VakVarjú Étteremcsalád legújabb tagjaként nyílt meg decemberben a Dobay Cukrászda Halásztelken. A trendi üzletben a hagyományos és a házias ízek francia eleganciával párosulnak. Ezentúl a Dobay Cukrászda látja el süteményekkel a Budapest Party Service Kft. rendezvényeit is.
Semsei Rudolf, az étteremlánc és a catering cég tulajdonosa elmondta, hogy húszéves álmuk vált valóra az üzlet elindításával, hiszen két évtizeddel ezelőtt, már a VakVarjú éttermek előtt szerettek volna cukrászdát nyitni feleségével, Dobay Eszterrel. Nyáron cukrász- és pékműhelyt alakítottak ki Csepelen, ahol kifejlesztették a Dobay-süteményeket, ezzel párhuzamosan kezdték keresni első cukrászdájuk otthonát is. Nos, ha a jól ismert vendéglátóipari szakember azt mondja első cukrászdánkat, akkor a belátható jövőben egészen biztosan máshol is kóstolhatjuk majd a Dobay-süteményeket. //
A cikk a Trade magazin 2023.2-3. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
A név kötelez
Mérföldkőhöz érkezett az ország egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja: Semsei Gastronomy…
Tovább olvasom >Statisztikák tükrében
Helyzetkép a cukrászdákból – Nehéz szemeszter elé nézhetünk címmel tartott…
Tovább olvasom >A HoReCa-piac kihívásai nem múlnak, csak változnak – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >További cikkeink
MBH gyorselemzés: Jelentősen erősödhet idén az idegenforgalom
Tovább erősödött a turizmus 2024. január–novemberben: a belföldi vendégek által…
Tovább olvasom >NGM: szárnyal a turizmus, novemberben 17 százalékkal bővült a vendégforgalom
Újabb csúcsokat döntött a hazai turizmus 2024 novemberében: a vendégek…
Tovább olvasom >Italtartó a bevásárlókocsin – A nap képe
Méghozzá egy olyan amerikai hipermarketben, ahol shop-in-shop rendszerben még sört…
Tovább olvasom >