Magyarország egyik legsikeresebb hagyományos étteremlánca, a VakVarjú Étteremcsalád legújabb tagjaként nyílt meg decemberben a Dobay Cukrászda Halásztelken. A trendi üzletben a hagyományos és a házias ízek francia eleganciával párosulnak. Ezentúl a Dobay Cukrászda látja el süteményekkel a Budapest Party Service Kft. rendezvényeit is.

Cukrászdával bővítik a profilt
Semsei Rudolf, az étteremlánc és a catering cég tulajdonosa elmondta, hogy húszéves álmuk vált valóra az üzlet elindításával, hiszen két évtizeddel ezelőtt, már a VakVarjú éttermek előtt szerettek volna cukrászdát nyitni feleségével, Dobay Eszterrel. Nyáron cukrász- és pékműhelyt alakítottak ki Csepelen, ahol kifejlesztették a Dobay-süteményeket, ezzel párhuzamosan kezdték keresni első cukrászdájuk otthonát is. Nos, ha a jól ismert vendéglátóipari szakember azt mondja első cukrászdánkat, akkor a belátható jövőben egészen biztosan máshol is kóstolhatjuk majd a Dobay-süteményeket. //
A cikk a Trade magazin 2023.2-3. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
Semsei Rudolf: „Az is törzsvendég, aki évente egyszer jut el hozzánk”
Folytatódik a Trade magazin Business Podcastja Mi kell ahhoz, hogy…
Tovább olvasom >Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Kézenfekvő
A finger foodok folyamatosan fejlődő világa elsősorban a street foodból,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >14 év alattiak kizárva: új szabályok a budapesti gyógyfürdőkben
Újabb korlátozás lép életbe a fővárosi fürdőkben: a Rudas és…
Tovább olvasom >Így mulat egy kínai úr! – A nap videója
Ha létezik a tenger gyümölcseinek szánt paradicsom, akkor ezek az…
Tovább olvasom >