Magyarország egyik legsikeresebb hagyományos étteremlánca, a VakVarjú Étteremcsalád legújabb tagjaként nyílt meg decemberben a Dobay Cukrászda Halásztelken. A trendi üzletben a hagyományos és a házias ízek francia eleganciával párosulnak. Ezentúl a Dobay Cukrászda látja el süteményekkel a Budapest Party Service Kft. rendezvényeit is.

Cukrászdával bővítik a profilt
Semsei Rudolf, az étteremlánc és a catering cég tulajdonosa elmondta, hogy húszéves álmuk vált valóra az üzlet elindításával, hiszen két évtizeddel ezelőtt, már a VakVarjú éttermek előtt szerettek volna cukrászdát nyitni feleségével, Dobay Eszterrel. Nyáron cukrász- és pékműhelyt alakítottak ki Csepelen, ahol kifejlesztették a Dobay-süteményeket, ezzel párhuzamosan kezdték keresni első cukrászdájuk otthonát is. Nos, ha a jól ismert vendéglátóipari szakember azt mondja első cukrászdánkat, akkor a belátható jövőben egészen biztosan máshol is kóstolhatjuk majd a Dobay-süteményeket. //
A cikk a Trade magazin 2023.2-3. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyenceknek és gasztroélmény-vadászoknak rendez a VakVarjú étteremcsalád különleges…
Tovább olvasom >Statisztikák tükrében
Helyzetkép a cukrászdákból – Nehéz szemeszter elé nézhetünk címmel tartott…
Tovább olvasom >A név kötelez
Mérföldkőhöz érkezett az ország egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja: Semsei Gastronomy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >Kraftsör Magyarország Tortájából!
Tavaly is elkészült a Magyarország Tortája ihlette kraftsör, amely az…
Tovább olvasom >Okostányér
Idén megduplázódott az Okostányér® Országos Diák Tudáspróbára jelentkezők száma, 233…
Tovább olvasom >