Szép Bocuse d’Or-szereplés
A Bocuse d’Or szakácsverseny tavalyi, Norvégiában tartott európai selejtezője után a magyarok a január 26–27-én rendezett lyoni döntőről is elhozták az előkelő Legjobb tál különdíjat, és a versenyt a 13. helyen zárták.

Magyarok a dobogón
A cikk a Trade magazin 2025/2-3. lapszámában olvasható.
A magyar csapat élén a Hunguest Sóstó executive séfje, Kelemen Roland állt, commis-ja a siófoki Fodor Noel volt. Coachként Szabó László Hungastnál segítette a csapatot, a kóstolózsűriben a két éve 3. helyezést elérő Dalnoki Bence képviselte az országot. A dobogó legfelső fokára a házigazdák, azaz a francia csapat állhatott, második helyen a dánok végeztek, a harmadikak a svédek lettek. A legjobb commis díját szintén a franciák vihették haza, a legjobb tányér Norvégiáé lett.
A táltémához őzhúst kellett használni, valamint libamájat és gyümölcsöt, a side dish-feladat tea és töltött tészta volt, a tányértéma pedig zelleres, halas, homáros minitál alkotása. //
Kapcsolódó cikkeink
Ginfesztivál júniusban
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns új…
Tovább olvasom >Vonzások és választások
Az Eventrend cégcsoport 2024 végén reprezentatív kérdőíves kutatást végzett közel…
Tovább olvasom >Minden jó, ha a kezdete jó
Nem csak reggel, nem csak napindító étkezésként, nem csak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szemléltetőábra kávéscsészére – A nap videója
A latte art modellezése: százszor is elpróbálhatod, mielőtt az ez…
Tovább olvasom >Új képzéssorozat a balatoni turizmusért: gyakorlatközpontú tréningek Keszthelyen
A balatoni turizmus fejlődésének egyik kulcsa a szolgáltatók versenyképességének növelése…
Tovább olvasom >Ginfesztivál júniusban
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns új…
Tovább olvasom >