Szép Bocuse d’Or-szereplés
A Bocuse d’Or szakácsverseny tavalyi, Norvégiában tartott európai selejtezője után a magyarok a január 26–27-én rendezett lyoni döntőről is elhozták az előkelő Legjobb tál különdíjat, és a versenyt a 13. helyen zárták.

Magyarok a dobogón
A cikk a Trade magazin 2025/2-3. lapszámában olvasható.
A magyar csapat élén a Hunguest Sóstó executive séfje, Kelemen Roland állt, commis-ja a siófoki Fodor Noel volt. Coachként Szabó László Hungastnál segítette a csapatot, a kóstolózsűriben a két éve 3. helyezést elérő Dalnoki Bence képviselte az országot. A dobogó legfelső fokára a házigazdák, azaz a francia csapat állhatott, második helyen a dánok végeztek, a harmadikak a svédek lettek. A legjobb commis díját szintén a franciák vihették haza, a legjobb tányér Norvégiáé lett.
A táltémához őzhúst kellett használni, valamint libamájat és gyümölcsöt, a side dish-feladat tea és töltött tészta volt, a tányértéma pedig zelleres, halas, homáros minitál alkotása. //
Kapcsolódó cikkeink
Visszajönnek a klasszikus pálinkaízek
2024 igazán jó évnek számított a gyümölcsök tekintetében az Alföldön,…
Tovább olvasom >Show és paprika
Capsicum Club néven nyitott gasztronómiai és közösségi helyszínt az Univer…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nemzetközi árajánlati rendszer – átláthatóbb rendezvényszervezési piac
Nemzetközi árajánlati rendszer bevezetését javasolja a MaReSz a rendezvénypiac számára.…
Tovább olvasom >Túlturizmus Európában: vízágyús tüntetések Barcelonában, tiltások Budapesten
A rövid távú lakáskiadás, a turistahordák és az infrastruktúra túlterheltsége…
Tovább olvasom >Snackek és magassarkúk – A nap képe
A Pekingben dolgozó Yum Tang alkotásai ea magassarkú szandálok..:
Tovább olvasom >