Szentkirályi nagy csepp csomag: Adj egy „ötöst”!

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 04. 00:01

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. a karácsonyi szezonra készülve 5 literes kiszerelésű ásványvízzel lepi meg a fogyasztókat, mely praktikusan használható ételek és italok készítéséhez, valamint literre vetített ára miatt rendkívül gazdaságos.

A csepp alakú palack a Szentkirályi termékek között legnépszerűbb – és kisgyermekek számára is ajánlott – szénsavmentes változatban lesz kapható, december elejétől.
Az 5 literes, egyedi kiszerelésű „nagy csepp csomag” 1 literre vetített, kedvezőbb ára miatt várhatóan több fogyasztóhoz jut majd el. Amellett, hogy a palack praktikus, hiszen a hűtőszekrényben is elfér, csepp alakjának köszönhetően egyedi és exkluzív külsejű.
„Bízunk abban, hogy az év végi családi eseményeket és az éttermek konyháiban készülő ételekhez szükséges ásványvíz bevásárlást megkönnyíti a legújabb fejlesztésünk” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
A cég az 5 literes kiszerelést elsősorban a gazdaságosságra törekvő családok, és az egészséges életmódot kedvelők számára kínálja december elejétől, a nagyobb kereskedelmi láncokban. A palack a Szentkirályi termékek között legnépszerűbb – és kisgyermekek számára is ajánlott – szénsavmentes változatban lesz kapható. Bruttó ajánlott fogyasztói ára: 299 forint.
Kapcsolódó cikkeink