Szakmai konferencia a Sirha 2022 szakkiállításon az MVI szervezésében
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete konferenciát szervez a Sirhán Változások és aktualitások a vendéglátásban címmel.

Borravaló, szakképzés, fenntarthatóság – ezek a fő témák
A konferencia időpontja: 2022. március 23. szerda 14.30-16.30
Helyszín: Hungexpo, „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem
Program:
Köszöntőt mond Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete elnöke
Előadások:
1. 14.35 – 14.55 Hogyan kezeljük szabályosan a borravalót?
dr. Kecsmárik Viktor osztályvezető, NAV Központi Irányítás
2. 15.00 – 15.20 Digitális, direkt borravaló szolgáltatás a vendéglátásban
Varga Norbert CEO, HelloPay Zrt.
3. 15.25 – 15. 45 Szakképzés a gyakorlatban, vendéglátós szemmel
Kis Zoltán Talent ÁKK ügyvezető igazgató, Talent Ágazati Képzőközpont
4. 15.50 – 16.10 A csomagolási hulladék csökkentésének lehetőségei a vendéglátásban
dr. Horváth Sarolta elnök, Felelős Gasztrohős Alapítvány/Rakun Dobozközösség
Az ingyenes belépéshez az alábbi linken keresztül itt lehet regisztrálni: https://sirha-budapest.com/mvi
Kapcsolódó cikkeink
„Számítok a csodára!”
Megkezdődött a szakma mentális újraépülése, de egyelőre csak rövid távokra…
Tovább olvasom >Megemlékezés a Gundel-emléktáblánál
Szűk körű, csendes megemlékezést tartott Gundel János (1844-1915) születésnapjára emlékezve…
Tovább olvasom >NAV-állásfoglalás a felszolgálási díj jogértelmezési problémáival kapcsolatban
A beszedett felszolgálási díj bruttó összege az alkalmazottak részére történő…
Tovább olvasom >További cikkeink
Üdítőital és esélyegyenlőség – A nap képe
A termék japán, a dobozfedélen domboruló Braille-írásjelek természetesen a vakoknak…
Tovább olvasom >Sörreggeli egy budapesti gerillafőzdétől
A kisüzemi sörös piac legkreatívabb sörfőzői egyre szokatlanabb kombinációkkal lepik…
Tovább olvasom >Szabálytalan-szájtátós torta – A nap videója
Egyszerű, látványos, eredeti, komoly kézügyeséget nem igénylő torta sok-sok kalóriával…
Tovább olvasom >