Street food trendek 2019
A szakemberek szerint idén az amúgy is kedvelt street foodok népszerűsége meredeken ível felfelé. Az amerikai szakmai portálok előrejelzései nagyon összecsengenek; íme, az általuk jósolt trendek!
– A street foodosok új témákat keresnek, innovatív termékekkel próbálkoznak.
– Nő a kínálat az egészséges ételekből, egyre több ételfajtából készül vega változat, teret kapnak a „húsutánzatok”.
– Nő a gasztropiacok és -csarnokok, food courtok, gourmet fesztiválok népszerűsége.
– Mind fontosabbá válnak a fenntarthatósági szempontok, kevesebb a műanyaghasználat, népszerűek az újrahasználható csészék, poharak, lebomló papír szívószálak, komposztálható evőeszközök.
– A hipermarketek megjelennek a street food üzletek szerződéses beszállítói között. //
Kapcsolódó cikkeink
Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >Új piacot talált a hazai food truck scéna
Új piacot keres a hazai food truck scéna, ezért idén…
Tovább olvasom >Ismét Magyarországon a világhírű spanyol séf! Bibo Budapest és a BOTANIQ Bár a Gourmet Fesztiválon
A BOTANIQ Collection idén két egységgel is bemutatkozik az MBH…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új irányt vesz az Auchan: kisebb boltokkal lépne szintet a hipermarketlánc
Az Auchan Magyarország új stratégiát hirdetett: a következő években kisebb…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >