Street food trendek 2019
A szakemberek szerint idén az amúgy is kedvelt street foodok népszerűsége meredeken ível felfelé. Az amerikai szakmai portálok előrejelzései nagyon összecsengenek; íme, az általuk jósolt trendek!
– A street foodosok új témákat keresnek, innovatív termékekkel próbálkoznak.
– Nő a kínálat az egészséges ételekből, egyre több ételfajtából készül vega változat, teret kapnak a „húsutánzatok”.
– Nő a gasztropiacok és -csarnokok, food courtok, gourmet fesztiválok népszerűsége.
– Mind fontosabbá válnak a fenntarthatósági szempontok, kevesebb a műanyaghasználat, népszerűek az újrahasználható csészék, poharak, lebomló papír szívószálak, komposztálható evőeszközök.
– A hipermarketek megjelennek a street food üzletek szerződéses beszállítói között. //
Kapcsolódó cikkeink
Ismét Magyarországon a világhírű spanyol séf! Bibo Budapest és a BOTANIQ Bár a Gourmet Fesztiválon
A BOTANIQ Collection idén két egységgel is bemutatkozik az MBH…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Street food van, utca nincs!
Lassan tér magához a pandémia után a food truckok piaca;…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >A szabályosság művésze – A nap képe
Száz ételt örökít meg Robert Patell vagy ezret – valahogy…
Tovább olvasom >Csak tudnám, minek barátkozok veled! – A nap videója
Két páratlan párost is bemutat egyszerre a Zwack legújabb reklámfilmje:…
Tovább olvasom >