Street food trendek 2019
A szakemberek szerint idén az amúgy is kedvelt street foodok népszerűsége meredeken ível felfelé. Az amerikai szakmai portálok előrejelzései nagyon összecsengenek; íme, az általuk jósolt trendek!
– A street foodosok új témákat keresnek, innovatív termékekkel próbálkoznak.
– Nő a kínálat az egészséges ételekből, egyre több ételfajtából készül vega változat, teret kapnak a „húsutánzatok”.
– Nő a gasztropiacok és -csarnokok, food courtok, gourmet fesztiválok népszerűsége.
– Mind fontosabbá válnak a fenntarthatósági szempontok, kevesebb a műanyaghasználat, népszerűek az újrahasználható csészék, poharak, lebomló papír szívószálak, komposztálható evőeszközök.
– A hipermarketek megjelennek a street food üzletek szerződéses beszállítói között. //
Kapcsolódó cikkeink
Boszorkányos indiai utcai árus – A nap videója
Néhány házi készítésű ital és némi cigaretta, pár jól koreografált…
Tovább olvasom >Eszünk utcán, eszünk strandon
Borús eredményekkel zárult a strandbüfék és a street foodok nyári…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >