Street food trendek 2019
A szakemberek szerint idén az amúgy is kedvelt street foodok népszerűsége meredeken ível felfelé. Az amerikai szakmai portálok előrejelzései nagyon összecsengenek; íme, az általuk jósolt trendek!
– A street foodosok új témákat keresnek, innovatív termékekkel próbálkoznak.
– Nő a kínálat az egészséges ételekből, egyre több ételfajtából készül vega változat, teret kapnak a „húsutánzatok”.
– Nő a gasztropiacok és -csarnokok, food courtok, gourmet fesztiválok népszerűsége.
– Mind fontosabbá válnak a fenntarthatósági szempontok, kevesebb a műanyaghasználat, népszerűek az újrahasználható csészék, poharak, lebomló papír szívószálak, komposztálható evőeszközök.
– A hipermarketek megjelennek a street food üzletek szerződéses beszállítói között. //
Kapcsolódó cikkeink
Fesztivál eszem-iszom
Magyarország a fesztiválozás hazája; ünnep, tradíció, kultúra, étel-ital, rengeteg élmény…
Tovább olvasom >A nőké a főszerep az idei Gourmet fesztiválon
A „női energiák” kerülnek a fókuszba az idei Gourmet fesztiválon,…
Tovább olvasom >Az e-kereskedelem trendjei 2024
Mi, az NRC-nél évtizedes távlatban látjuk az e-kereskedelmi trendeket (is),…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csak a mentes
Februárban ismét a METRO Gasztroakadémia adott otthont az idén 6. alkalommal…
Tovább olvasom >MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >