Stratégiai megállapodást kötött a METRO és a Kende Gastro Zrt.

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 06. 03. 11:40

A METRO partnereinek nyújtott szolgáltatások bővítése szempontból óriási jelentőségű megállapodást kötöttek a METRO Kereskedelmi Kft. és a Kende Gastro Zrt. vezetői, melynek értelmében a jövőben kizárólag közösen végzik szakmai tevékenységüket a konyhatechnológiai beruházások területén.

metro

Ezzel a lépéssel két, a saját területén piacvezető ereje egyesül. A Kende Gastro munkatársai 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a konyhatechnológiai tervezés-és kivitelezés területén. Egyedülálló konyhatechnológus-szakértői és megvalósító csapata közel ezer beruházást tudhat maga mögött. Nem kisebb gasztronómiai szaktekintélyek állandó partnerei, mint a jelenleg hazánkban legdinamikusabban fejlődő Zsidai Zoltán Roy vezette Zsidai Gasztronómiai Csoport vagy a saját egységei mellett, közel száz étterem szakmai tanácsadójaként működő Gianni Annoni. Emellett olyan nagyszabású beruházások fűződnek a nevükhöz, mint pl. a Market Zrt. megbízásából megvalósított Ferencváros Stadion gasztró egységei, az Andrássy úton épült Il Bacio di Stile Sky Bar étterem, a Gozsdu udvar számos étterme, a Larus étterem és rendezvényközpont vagy akár a mátraházi Ózon Hotel konyhája.

A METRO, vállalkozó partnereit több mint 20 éve szolgálja ki, óriási termékválasztékkal, különböző szolgáltatásokkal, értékesítési szaktanácsadással, áruházaiban és partnerei telephelyein egyaránt.Az együttműködésnek köszönhetően ez a paletta bővül, a vendéglátásban működő partnereinek nyújt majd segítséget, bővítve a METRO eddigi, széles körben használható megoldási csomagját, mely most a professzionális konyhaépítéselemmel bővül.

A létrejövő METRO Konyhatechnológia szakértői csapat operatív szempontból közös vezetés alatt működik majd. Kovács Andor, a Metro kereskedelmi kft. osztályvezető tájékoztatása szerint az új szervezeti egység az ország egész területén alkalmas lesz arra, hogy teljeskörű-és professzionális szolgáltatást nyújtson az ötlet megszületésétől, a teljes, kulcsrakész állapot megvalósításáig, legyen az egy egyszerű büfé, vagy akár egy luxusszálloda étterme, Ezt biztosítja, hogy közel nyolcvan gyártó kiemelt hazai képviseleteként vagy forgalmazó partnereként,a legkülönbözőbb szintű igények kiszolgálására is fel vagyunk készülve.

“Bízunk benne, hogy partnereink ezzel az új szolgáltatással tovább javíthatják versenyképességüket. Munkatársaink, célcsoportjainkat személyesen kezelő szakértő csapataink folyamatos kapcsolatban vannak partnereinkkel, gyűjtve észrevételeiket és igényeiket, így ezen tapasztalatokra alapozva döntöttünk az új szolgáltatás elindítása mellett.” hangsúlyozta Horváth Imre a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.

“Óriási lépés ez a megállapodás cégünk életében, hiszen így egy sikeres hazai vállalat, megtámogatva a METRO által biztosított hazai és nemzetközi háttérrel olyan szolgáltatás nyújtására képes, amely rendhagyó és egyedülálló a magyar piacon. “-tette hozzá Kende Péter, a KENDE Gastro alapítója, operatív vezetője.

Kapcsolódó cikkeink