Stratégiai K+F labort épít a Ferrero Chicagóban
Innovációs központ építését tervezi a Ferrero Észak-Amerikában Chicagóban. Az új 4180 négyzetméteres létesítménnyel az édességipari óriás célja, hogy a K+F csapatnak az ország különböző pontjain dolgozó csapatát egyetlen helyre költöztesse.
A mintegy 170 alkalmazottat befogadó új központ, amelyben irodák, az innovációs központ és az új K+F labor kapnak helyet, a várakozások szerint 2023 tavaszán készül el.
Az új központ tükrözheti a Ferrero egyedülálló örökségét, és lehetőséget kínál az egyes csapatok közötti nagyobb szinergiára, illetve előmozdíthatja a közös munkát, a kreativitást és a kultúrát, melyről a Ferrero világszerte ismert – mondta el Todd Siwak, a Ferrero North America elnök-vezérigazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
100%-ban a Nestlé tulajdonába került a kínai Hsu Fu Chi édességmárka
Megszerezte a Nestlé a kínai Hsu Fu Chi édességgyártó fennmaradó…
Tovább olvasom >Elhunyt a „Nutella atyja”
97 éves korában, 2025. február 14-én elhunyt Francesco Rivella, a…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Komoly veszélybe kerülhetnek a magyar élelmiszergyártók az árrésstop miatt
Az árrésstop bevezetése nyomán eddig szigorúan titkolt információk kerültek nyilvánosságra:…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: az árrésstoppal érintett élelmiszereknek átlagosan 17,7 százalékkal csökkent az ára
Az árrésstop egy hete lépett életbe, az érintett élelmiszereknek átlagosan…
Tovább olvasom >NAV: a webáruházak sem bújhatnak ki a kiskereskedelmi adó megfizetése alól
A kiskereskedelmi adót a webáruházaknak is fizetniük kell, ha az…
Tovább olvasom >