Stratégiai K+F labort épít a Ferrero Chicagóban
Innovációs központ építését tervezi a Ferrero Észak-Amerikában Chicagóban. Az új 4180 négyzetméteres létesítménnyel az édességipari óriás célja, hogy a K+F csapatnak az ország különböző pontjain dolgozó csapatát egyetlen helyre költöztesse.
A mintegy 170 alkalmazottat befogadó új központ, amelyben irodák, az innovációs központ és az új K+F labor kapnak helyet, a várakozások szerint 2023 tavaszán készül el.
Az új központ tükrözheti a Ferrero egyedülálló örökségét, és lehetőséget kínál az egyes csapatok közötti nagyobb szinergiára, illetve előmozdíthatja a közös munkát, a kreativitást és a kultúrát, melyről a Ferrero világszerte ismert – mondta el Todd Siwak, a Ferrero North America elnök-vezérigazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
A Ferrero alapanyagainak már 90%-a visszakövethető
Jelentős előrelépésről számolt be a Ferrero Csoport 16. Fenntarthatósági jelentésében…
Tovább olvasom >Boszniai vállalatnak adja el édességüzletágát a Podravka
A horvát Podravka élelmiszeripari vállalat szlovén leányvállalata, a Žito 8,6…
Tovább olvasom >Rakétaként lőtt ki a Kellogg részvénye: Ferrero-vásárlás lehet a háttérben
Ritkán látni olyat, hogy egy nagy nyugati tőzsdén egy ismert…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mesterséges intelligenciával gyorsítja a pénztárakat a Colruyt
Valamennyi kasszájánál bevezeti a belga Colruyt „easy check-out” nevű rendszerét,…
Tovább olvasom >OKSZ: A kiskereskedelem nem felelős az emelkedő árakért
A kiskereskedelmi forgalom júniusi 3 százalékos – éves emelkedése az…
Tovább olvasom >A legnagyobb hazai webshopok oldalainak a karbonlábnyomát mérte meg a magyar startup
Tizenhat hazai webshop oldalának karbonlábnyomát mérte meg a Carbon.Crane, az…
Tovább olvasom >