Stratégiai K+F labort épít a Ferrero Chicagóban
Innovációs központ építését tervezi a Ferrero Észak-Amerikában Chicagóban. Az új 4180 négyzetméteres létesítménnyel az édességipari óriás célja, hogy a K+F csapatnak az ország különböző pontjain dolgozó csapatát egyetlen helyre költöztesse.
A mintegy 170 alkalmazottat befogadó új központ, amelyben irodák, az innovációs központ és az új K+F labor kapnak helyet, a várakozások szerint 2023 tavaszán készül el.
Az új központ tükrözheti a Ferrero egyedülálló örökségét, és lehetőséget kínál az egyes csapatok közötti nagyobb szinergiára, illetve előmozdíthatja a közös munkát, a kreativitást és a kultúrát, melyről a Ferrero világszerte ismert – mondta el Todd Siwak, a Ferrero North America elnök-vezérigazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Időálló ízek, új elvárások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Parmában nyitotta meg globális innovációs központját a Barilla
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AI-jal fejleszt új csokoládérecepteket a Barry Callebaut
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Közel egyharmadával drágult a tojás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Problémarétegek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Túl sok ajándék, túl sok étel: ünnepi túlzásaink komoly terhet rónak a környezetre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
