Stílusos vidéki programok – A SVÉT júniusi programjai

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 05. 24. 10:10

Glamping Piknik Noszvajon

A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping nyílt napján, a Glamping Pikniken, 2019. május 26-án, vasárnap immár hatodszor bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés. Az idei év tematikája is a buboréksátor, mert lehet ezt még fokozni!

  1. Stílusos ART Piknik Győrben!

Idén 2019. május 30. és június 2-a között rendezzük meg a hazai gasztronómia legszínesebb és legdizájnosabb fesztiválját, a Stílusos ART Pikniket.

Az egyedülálló művészi gasztroshow a kulináris élvezeteket vegyíti a vizuális kultúrával, az ország sztárséfjeinek közreműködésével.

Debrecziner Gourmet Fesztivál negyedszer!

https://trademagazin.hu/hu/ismet-a-stilusos-videki-gasztronomia-kozpontja-lesz-debrecen/

Levendula SWEET Pannonhalmán

A nagy sikerre való tekintettel az idei évben június 29-én megrendezésre kerül a Levendula SWEET! A Pannonhalmi Levendula SWEET édességnap keretében okleveles cukrászmesterek, kézműves cukrászdák és csokoládémanufaktúrák települnek a Pannonhalmi Gyógynövénykertbe és varázsolják el kreációikkal a látogatókat. A macaronok, kekszek, torták, süteménynyalókák, fagylaltok, illetve egyéb klasszikus és újszerű édességkülönlegességek közös nevezője természetesen a levendula lesz!

SVÉT 11.0 Rácalmás

Szeptember 8-án, vasárnap Rácalmáson kerül sor a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) hagyományos éves közönségtalálkozójára.

Kapcsolódó cikkeink