Startoljon jól a reggel! Cappy Great Start! gyümölcsital

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 14. 11:20

Hogy még jobban indulhasson a reggel, a Cappy megalkotta a Cappy Great Start! reggeli italokat. Két teljesen új gyümölcsitallal egészíthetjük ki a reggeli étkezésünket: a Cappy Great Start! Narancsmix 100% reggeli juice és a Cappy Great Start! vegyesgyümölcsital mézzel. A prémium minőségű Cappy Great Start! gyümölcslé és gyümölcsitalból már egyetlen pohár elfogyasztása is fedezi a napi ajánlott C-vitamin-bevitelt.

Cappy Great Start Narancs 250 PET 2015 RGB LoRes

Kezdd a napot egy pohár C-vitaminnal! A reggeli rutin kialakítása során nagyon fontos, hogy elegendő figyelmet fordítsunk a reggel fogyasztott ételekre és italokra. Nem mindegy, hogy hogyan startolunk el reggel, hiszen az egész napunkat ez alapozza meg. Jó választás lehet reggelink mellé egy olyan gyümölcslé vagy gyümölcsital, amely akár az egész napos C-vitamin-szükségletünket is fedezi. A gyümölcs és a gyümölcslé a kiegyensúlyozott reggeli egyik fontos eleme lehet, amely az értékes tápanyagokon túl valódi ízélményt is nyújt.

A Cappy 2002-ben jelent meg hazánkban. A márka termékei nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozót és mesterséges színezéket. Jelenleg 11 ízben – narancs, alma, ananász, őszibarack, eper, kajszibarack, meggy, multivitamin, feketeribizli, körte és paradicsom – érhető el.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek