StarStore: az Év franchise üzlete lett a Pek-Snack győri látványpéksége

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 10. 13. 10:31

A Pek-Snack győri, Kisfaludy utcai üzlete kapta meg az „Év franchise üzlete 2021” elismerést a StarStore – Év Kereskedője 2021 versenyen. A Pek-Snack, hazánk és Közép-Európa egyik meghatározó látványpékség-hálózata idén újította meg arculatát, melyet az elsők között a győri üzletben láthattak a vásárlók.

Hermann Zsuzsannával

Az FMCG szektor vezető szaklapja, a Trade magazin idén már 7. alkalommal hirdette meg a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontok és üzletláncok számára a rangos StarStore – Év kereskedője versenyt.

Az esemény díjait a szakma legnagyobb konferenciáján, a Business Days gálavacsoráján adták át a tapolcai Hunguest Hotel Pelionban. Az értékesítési pontok versenyében, az „Év franchise üzlete 2021” kategóriában a győri, Kisfaludy utcai megújult Pek-Snack látványpékség kapta a szakmai zsűri első díját.

A győri Kisfaludy utcai üzletünk az elsők között mutatta meg a Pek-Snack új arculatát. A díj számunkra annak elismerése, hogy a dizájnban, a vásárlóink igényeivel harmonizáló külső és belső bolti megjelenésben, az árubemutatásban, a személyzet hozzáállásában, a kiszolgálásban egyaránt magas minőséget tudunk képviselni

– fogalmaz Antal Csaba, a Pek-Snack Kft. ügyvezető igazgatója. 

A Pek-Snack termékei országszerte több mint 1800 látványpékségben, valamint több kiskereskedelmi láncban kaphatók. A Pek-Snack Somogy megye egyik legnagyobb munkáltatójaként több mint 350 embert foglalkoztat igali üzemében, franchise partnereinek köszönhetően pedig további több ezer család megélhetését segíti. 1999 óta van jelen Horvátországban, idén pedig Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában is terjeszkedik. Üzleteinek arculatát folyamatosan alakítja át, hogy a fogyasztók a kedvenc boltjaikban is mielőbb érezhessék a változást mindennapi vásárlásaik során.

A díjat odaítélő zsűriben helyet foglalt Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Dr. Németh Péter egyetemi adjunktus, és a the CoRe lab vezetője, Andreas Christou, a RetailZoom ügyvezetője, Havasiné Kátai Ildikó, a Trade Marketing Klub alapítója tagja, Neubauer Katalin, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Hovánszky László, a Lánchíd Klub elnöke, Török Bálint, a Wanzl üzletágigazgatója és Hermann Zsuzsanna, a verseny kiíró Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője is.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink