A sport, ami inspirál

Szerző: Trademagazin Dátum: 2016. 05. 08. 00:30

Kobe Bryant amerikai kosárlabdázó utolsó, áprilisi NBA-meccsén 60 pontot dobott. 20 éves pályafutása alatt ez volt a hatodik alkalom, amikor elérte ezt a még profi játékosok között is szinte emberfeletti határt. Ez a hihetetlen egyéni teljesítmény nem jöhetett volna létre odaadó csapattársak és lelkesítő közönség nélkül, nem beszélve a több évtizedes kitartó munkáról.

Ezektől a csodálatos sportemberektől mindannyian rengeteget tanulhatunk, legyen szó akár egy cég vagy csapat vezetéséről, vagy egy előttünk álló szakmai feladatról.

Ahogy a sport világában, úgy az üzleti életben is a fair verseny, a kemény munka, az elkötelezettség, a csapatszellem, egymás motiválása és inspirálása elengedhetetlenek a sikerhez.

Mindezek mellett a kiváló eredményekhez a jó stratégia és az időzítés is fontos, vagyis hogy mindig a megfelelő pillanatban legyünk csúcsformában.

A söripar számára a nyár jelenti a csúcsidőszakot. Az idei szezon pedig több szempontból is izgalmasnak ígérkezik, hiszen a közelgő nagyszabású nemzetközi sportesemények számos alkalmat kínálnak a márkák iránti elkötelezettség erősítésére és az értékesítés növelésére. Legyen szó egy kellemes családi meccsnézésről vagy baráti társasággal közös szurkolásról, számunkra minden ilyen alkalom egy újabb lehetőség, hogy azt a lehető legjobb élménnyé varázsoljuk a sörbarátok számára.

Ehhez a nyerő kombináció a minden igényt kielégítő, változatos termékportfólió, a folyamatos innováció és a jól működő kereskedelmi partnerkapcsolat.

Mi a Borsodinál ezzel a szemlélettel versengünk a pályán, és azon dolgozunk, hogy az idei izgalmas nyár minél több emlékezetes, örömteli pillanatot hozzon a futball és az olimpiai sportok rajongóinak.

Kapcsolódó cikkeink