„SPAR to Go”

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 21. 09:21

A rohanó városi élet elkerülhetetlen velejárója, hogy – főleg a hétköznapokban – nem mindig érünk rá otthon gondosan elkészíteni az ételeinket. Az utóbbi években éppen ezért egyre megnövekedett az igény a vásárlók körében az olyan termékekre, amelyeket mindössze néhány mozdulat elkészíteni, vagy amelyek akár azonnal, útközben is elfogyaszthatóak. A SPAR Magyarország külön figyelmet fordít ezekre a kényelmi termékekre, nemcsak a gazdag kínálat, de a magas minőség szempontjából is.

PR SPAR to Go_01_opt

SPAR to Go – már melegkonyha is

A SPAR számtalan üzletében kaphatók az ún. „SPAR to Go” – előre elkészített ételek, illetve hideg- és melegkonyhás éttermek is működnek egyes áruházakban. Változatos, ízletes meleg ételeket Budapesten, az Erzsébet krt. 27. szám alatti City Sparban, valamint a Mammut Bevásárlóközpont SPAR-jában is fogyaszthatnak a vásárlók.

Az Erzsébet körúti ételbár kínálatában közel 120 féle étel szerepel, melynek egy része – állandó választékként – minden nap várja a vásárlókat. A készételek, frissensültek, vegetáriánus ételek, levesek és főzelékek 4 heti forgásban kerülnek a melegen tartóba, így biztosítva a mindennap megújuló választékot.

A Mammut „SPAR to Go” az üzlet előterében üzemel, így a snackbár szolgáltatásainak igénybevételéhez az üzletbe be sem kell lépnie a vásárlónak. Napi szinten 20-25 étel közül választhatnak a vendégek, és valamennyi fogás helyben, friss alapanyagokból készül. Az ételbári kínálattól a teljes meleg étel szortimentig minden megtalálható itt. A hideg- és melegkonyhai készítmények elvihetők vagy akár helyben is fogyaszthatók.

Convenience termékek a SPAR és INTERSPAR üzletekben

A SPAR convenience termékeinek köre az elmúlt időszakban – a vásárlói visszajelzések alapján – olyan termékekkel bővült, mint a vegetáriánus hideg szendvicsek, a friss poharas saláták, amelyekhez többféle öntet közül lehet választani, az egészséges müzlik vagy a gyümölcssaláták. Évek óta igen kedveltek a melegen fogyasztható csirke, illetve sertéshúsból készült grilltermékek, utóbbiak egyenesen a SPAR bicskei húsüzeméből érkeznek a boltokba és saját receptúra szerint készülnek.

Ezen kívül óriási sikert arat nyáron a nagyobb áruházakban található önkiszolgáló salátabár, akárcsak a kockára szelt, megtisztított friss idénygyümölcsök, mint az ananász, a dinnye, vagy akár a kókusz. Valamennyi szendvics és saláta – köztük a hagyományos, majonéz vagy tejföl alapú saláták is – minőségi alapanyagokból készül, és minden összetevőjük megtalálható a SPAR áruházakban. Az ezeket fogyasztók mindig biztosak lehetnek benne, hogy jó minőségű, egészséges ételeket vásárolnak. Mindehhez ráadás a kedvező ár-érték arány. (x)

Kapcsolódó cikkeink