Spagetti to-go!
A brooklyni Smorgasburg a New York-iak egyik kedvenc nyári étkezőhelye – talán úgy jellemezhetnénk, hogy olyan, mint egy állandó gasztronómiai fesztivál. Itt mutatták be a spagettifánkot: belül puha, kívül ropogós, sajtos, olaszos ízekben készül – mi kellhetne még a tészták rajongóinak? És akkor még nem is beszéltünk arról, milyen jól illik a ma divatos trendekhez: innovatív street food, változatosan elkészíthető és bizonyos értelemben még fúziós is.
Kapcsolódó cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >Fánk másképp – A nap videója
A brooklyni Smorgasburg a New York-iak egyik kedvenc nyári étkezőhelye…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új AI alapú tervezőeszközzel segíti az amerikai kereskedőket az Alibaba
Az Alibaba International bevezette a kis- és középvállalkozások igényeire szabva…
Tovább olvasom >Jézus volt az első kommunikátor
Kőszegi András márkatanácsadó volt a Futuretalks Krozsó Szilviával podcastsorozatunk legutóbbi…
Tovább olvasom >