Spagetti to-go!
A brooklyni Smorgasburg a New York-iak egyik kedvenc nyári étkezőhelye – talán úgy jellemezhetnénk, hogy olyan, mint egy állandó gasztronómiai fesztivál. Itt mutatták be a spagettifánkot: belül puha, kívül ropogós, sajtos, olaszos ízekben készül – mi kellhetne még a tészták rajongóinak? És akkor még nem is beszéltünk arról, milyen jól illik a ma divatos trendekhez: innovatív street food, változatosan elkészíthető és bizonyos értelemben még fúziós is.
Kapcsolódó cikkeink
Street food van, utca nincs!
Lassan tér magához a pandémia után a food truckok piaca;…
Tovább olvasom >Két új egységgel terjeszkedik Budán az Indigo Express
Az Indigo Express 2024 nyarán nyitotta első egységét a budapesti…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
K&H: a nyuszi mellé pénzügyi tudatosság is kerülhet a kosárba
A húsvét az egyik olyan alkalom, amelyet gyerekünnepnek is nevezhetünk,…
Tovább olvasom >