Spagetti to-go!
A brooklyni Smorgasburg a New York-iak egyik kedvenc nyári étkezőhelye – talán úgy jellemezhetnénk, hogy olyan, mint egy állandó gasztronómiai fesztivál. Itt mutatták be a spagettifánkot: belül puha, kívül ropogós, sajtos, olaszos ízekben készül – mi kellhetne még a tészták rajongóinak? És akkor még nem is beszéltünk arról, milyen jól illik a ma divatos trendekhez: innovatív street food, változatosan elkészíthető és bizonyos értelemben még fúziós is.
Kapcsolódó cikkeink
A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Street food van, utca nincs!
Lassan tér magához a pandémia után a food truckok piaca;…
Tovább olvasom >Két új egységgel terjeszkedik Budán az Indigo Express
Az Indigo Express 2024 nyarán nyitotta első egységét a budapesti…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Észak-Európában terjeszkedik a Costco: új raktáráruházat nyit Malmö közelében
A nyilvánvaló trenddel megy szembe a Costco modellje, amikor egy…
Tovább olvasom >