Sonkalebegő – A nap képe
Variációk egy témára: a sonkaszeletek „kiakasztása” olyan, mint amikor ruhát szárítanak, pedig minden, csak nem szárítás. Hogy mi minden, az vizsgatéma lehetne egy vendéglátóipari iskolában. Mi szeretjük ezt a tálalási koncepciót, csak vendégként arra vigyázunk, hogy amíg éhesek vagyunk, ne fogyjon el körülöttünk a lebegő… (bocs!).
Kapcsolódó cikkeink
Tengerparti bár, fenntarthatóság, promóció – A nap képe
Egy vödör szemét a tengerpartról egy meleg ital ellenében: bizonyára…
Tovább olvasom >Személyzeti bejárat – A nap képe
Szellemes és nehezen felejthető éttermi megoldás, de hogy az angolul…
Tovább olvasom >Felvételt nyertek a Magyar Értéktárba a Pápai Hús Kft. sonkái
A nyugat-magyarországi régió egyik legmeghatározóbb élelmiszeripari vállalta nem mindennapi kitüntetésben…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >