Sirha Budapest Desszert Verseny
2022 március 22-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Sirha Budapest Desszert Verseny a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.
A verseny célja, hogy alkalmat teremtsen a szakma feltörekvő és elhivatott tehetségeinek, hogy számot adhassanak technológiai tudásukról, felkészültségükről, újító szellemiségükről és művészi adottságaikról.
A megmérettetésen a versenyzők három kategóriában mérhették össze tudásukat: gyümölcsös torta, csokoládés tányérdesszert és választott artisztikai munka. A zsűrit ez alkalommal is a szakma kiválóságai alkották (képünkön)::
Pesti István, Michelin csillagos Séf Platán étterem
Sárközi Ákos, Michelin csillagos Séf Borkonyha
Andrész Zoltán cukrász, Andrész Cukrászda és fagylaltozó tulajdonosa
Korponai Péter, Cukrász
Gácsi Zoltán, kreatív cukrász, a Csokoládé Akadémia szakmai vezetője
Az eredményeket holnapi hírlevelünkben olvashatják.
Kapcsolódó cikkeink
Sárközi Ákos: „Én a csapatösszetételben hiszek, abban, hogy a csapat a legfontosabb”
Folytatódik a Trade magazin Business Podcastja, a Future Talks Krizsó…
Tovább olvasom >Minden szempontból nagy sikert hozott az ötödik Sirha Budapest
A Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás mára már…
Tovább olvasom >Ilyen volt a Sirha Budapest 2022 – A nap videója
A Hungexpo közzétette a Sirha Budapest 2022 zárófilmjét: 3 jól…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >